Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2123
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Askere giderken kredi kartı sorunu
Y
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. 6 Mayıs tarihinde askerliğimi yapmak için birliğime teslim olacağım fakat kredi kartım yok. daha önce ziraatin verdiği öğrenci bankkartı kullanıyordum fakat süresi kasım ayında doldu ve atm kartımı yutmuştu para çekerken. Sms gelmişti kartınız gönderilecek diye ama gelen giden yok kargolarda. Şimdi söylediklerine göre askeri kantinde nakit para değil sadece kredi kartı geçiyormuş. Şu an işim ve sigortam yok. başvursam da elime ulaşmayacağı için çıkmazda kaldım. Nakit paradan yana sıkıntım yok ama yine söylenenlere göre fazla nakit para getirmek yasakmış. Nasıl bir yol izlemem gerekir?




E
geçen yıl
Çavuş

Ziraat şubesine gidip bankamatik kartı istediğinizi belirtin, eğer ellerinde varsa hemen ayarlar verirler. Üstünde isminiz olmaz ama işinizi görür, parayı o hesaba atıp ordan harcarsınız



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ptt kart yolluyor diyorlar ama pek güvenemedim. herhangi bir sms yollamamışlar. sadece içine para atılan temassız ödeme yapılan bir banka kartı sanırım yeterli olacaktır. bunu alırken bir prosedür var mı yoksa kimlikle gitmek yeterli mi?




Bu mesajda bahsedilenler: @El Kedi
A
geçen yıl
Teğmen

Migros, Ptt, Teknosa gibi marketlere gidip "İninal" kart alabilirsiniz.
İçerisine askere gitmeden önce para yükleyerek pos cihazları ile birlikte kullanabilirsiniz.

İşiniz acele olduğu için ilk aklıma gelen buydu, temassız olması şart değil fakat asker kantininde kolaylık sağlar elbet.
Hayırlı teskereler..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.