Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
3
Cevap
4405
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ford Connect 2010 Motor Arızalı Uyarısı
M
3 yıl (921 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar Ford Connect 2010 model duz yolda son gaz hizla gaz pedalina basinca 100 km hızdan sonra güç kesmesi yapıyor lütfen kullanım kılavuzunu okuyun motoru arızası diyor bir daha gaz yemiyor çalismiyor araba kontak kapatiyor bir daha kapatip aciyorum başına böyle bir şey gelen var mı ?


< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matias12 -- 18 Nisan 2023; 22:50:23 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
3 yıl (2229 mesaj)
Binbaşı

Rail basınç aşırı yüksek hatası gibi geldi, arıza koduna baktırarak durum öyle ise pompacıya gidip rail müşürü yada mazot pompasi regülatörüne baktırınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 yıl (1 mesaj)
Er

Sorunu çözdünüz mü , nasıl çözdünüz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
2 yıl (23 mesaj)
Onbaşı

araç yolda giderken bazen tekleme yapıyor sanki birisi beni arkadan tutup bırakıyor gibi. Bunu neden yapar?




Bu mesajda bahsedilenler: @EnergyBlue
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.