Arkadaşlar 2 yaşında kızım var ve en büyük dileğim onun sağlıklı ve huzurlu bir şekilde büyümesine yardımcı olmak. Yaşanan depremden sonra her gece kafamı yastığa koyduğumda deprem olacak endişesi yaşıyorum. Çok acı tablolar gördük depreme dair ve bunlar iç dünyamızda büyük enkazlar bıraktı. Bu durumdan psikolojik destek almadan sıyrılmak mümkün müdür?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yani bence değil benim bakış açıma göre.Bu bir pisikolojik bir vaka değil.Her an olabilecek birşey ve hayatın gerçeği.Biri size silah doğrultup öldürmeye kalkmasıyla eşdeğer birşey bu.Kanser hastasınız hergün ölüceğinizi bilerek yaşıyorsunuz bununla eşdeğer.Bu bana göre pisikolojik birşey değil Gerçek birşey.Başarılar dilerim zor valla şu topraklarda cahil kitlelere bir çocuk getimeyi asla ama asla düşünmüyorum ilerde o çocuğa o kötülüğü yapmayacam bu konuda kararım hergeçengün yaşadıklarımızdan dolayı birazdaha netleşiyor nekadar haklı olduğuma ikna oluyorum.Nediyim hocam bilmiyorum inancınız varmı yokmu Tanrınız Allahınız yardımcınız olsun inanıyorsanız eğer yani elden birşey gelecek birşey değil bu malesef.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >