Elimde seg marka bir tuplu tv var, buna telefon yansıtabilirmiyim ? İnternetten bakındım scart hdmi dönüştürücü işe yarıyormuş ama bazıları ses alamadıklarını yazmışlar. Detaylı bir anlatımda bulamadım. Bu şekil bağlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Telefonda hdmi değil usb çıkışı olduğu için önce usb-->hdmi, ardından hdmi-->scart dönüşümü gerekir. İlk dönüşümde sinyal türü ve çözünürlük gibi temel özellikler değişmeyeceği için muhtemelen sıkıntı olmaz. Ancak 2. dönüşümde, başta dijital sinyalin analoğa dönüştürülmesi olmak üzere, daha birçok temel özellik değiştirileceği için, sıkıntı çıkma ihtimali çok yüksek. Yapmayı planladığınız işlem pek yaygın bir uygulama olmadığı için, 2. dönüşümü yapacak cihaz konusunda çok alternatif bulunabileceğini de zannetmiyorum. Bu noktada, ortaya çıkacak sonucun kalitesi biraz şansa kalıyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sly_Owl -- 21 Kasım 2022; 19:13:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >