S

Binbaşı
02 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
159 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
Bilgisayarda ses yok
Yeni aldığım z690 prime anakartı bilgisayarımda aygıtı gördüğü halde ses gelmiyor. Internettedeki her yolu denedim, sürüm güncelleme, realtek ayarları falan ama hala ses yok. En son format attım ve 0dan kurulum yaptim. Aygıtı görüyor ama ses bir türlü gelmiyor ve bazen bilgisayar taktığım kabloyu gormuyorda. Yardım edebilirmisiniz ? Anakartdamı bir bozukluk var anlamadım. Realtek kontrol panelde konnektör yeniden görevlendiriliyor yazısı var.
S
2 yıl
Pc kasası ön taraftan duman
Pc den bir türlü ses gelmiyordu. Yeni aldığım kasanın ön panel jak girişide çalışmıyordu. Hd audio kablosunu çıkarıp tekrar takınca, ön açıp kapama yerinden duman çıktı. Pc kapanmadı ve ben hemen o panikle kapadım. Kasanın power switchlerin bağlı olduğu, kasanın devresi şuan yanık kokuyor. Pc yi sonra bir daha açmadım ama sorunun ön kasa devresinde olduğunu düşünüyorum ? Power switch açma kapama alsam denesem olurmu ?
S
3 yıl
KYK HARÇLIK AVANS HAKKINDA
Yaklaşık 4 5 ay önce harçlık avansımı birden kapattılar ve bir turlu açtıramıyorum. Şubeye gittim ama o bile neden olduğunu anlamadı. Başka bankadan kredi ödemem var ve ödemelerini günü geçince ödediğim oldu. Şimdi harçlık avansım bu yuzden kapanabilirmi ? Açtırmaya gittiğimde sistemden baktı ve bir türlü yapamadı. Musteri hizmetlerini aradım ve bana neden kapatıldığı hakkında bilgi verilmesini istedim, onlar bile bana yardımcı olmadı. Bu dönem okulu bitirecekken okul uzadı ve kyk kredim haziranda biticek, bu yüzden olma ihtimalide olabilirmi ? Başına böyle bir şey gelen arkadaşlar bana bir fikir verebilir mi ?

< Resime gitmek için tıklayın >
Böyle bir yazı çıkıyor ama ne şubeden ne de müşteri hizmetlerinden bir bilgi alamıyorum.
S
3 yıl
Tüplü tvye telefon bağlamak
Elimde seg marka bir tuplu tv var, buna telefon yansıtabilirmiyim ? İnternetten bakındım scart hdmi dönüştürücü işe yarıyormuş ama bazıları ses alamadıklarını yazmışlar. Detaylı bir anlatımda bulamadım. Bu şekil bağlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ?
S
3 yıl
VATAN BİLGİSAYAR REZALETİ 0 ÜRÜN GÖNDERMEMESİ
Merhabalar, Kasımın 8'inde indirimlerden ASUS Z690-A Prime anakart aldım. Elime ayın 10unda ulaştı. Kargo geldiğinde evde değildim ve alan kişide kardeşimdi. Kutusuna hiç ellenmeden odama koymuş. Geldim kutuyu gördüm, bir sorun yok gibi gözüktü. Yurt içi kargo paketini açtığımda, anakartın kutusu açık ve etrafında ne koruma ne de kutu açılmasın diye bant vardı. Şaşırdım ve kutusundan çıkardım. Ürünün etiketler üstünde ama üründe tozlar vardı. Dikkatli incelediğimde bazı yerlerinde ufak tefek çizikler ve bir kenarında bir yere vurulmuş gibi zedelenme vardı.


Neyse hepsinin resimlerini çektim ve müşteri hizmetlerini aradım. Onlara bana gelen ürünün 0 olmadığını teşhir veya outlet olduğunu söyledim. Oda bana , ürünün teşhir geçmişinin olmadığını, ürünün elime 0 gonderildigini söyledi ve ürünün resimlerini mail adreslerine göndermeye yönlendirdi.


Resimleri mail adreslerine gönderdim ama maile 3 gün hiç bir cevap gelmedi. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve musteri hizmetleri, sorunun yetkili birimlere aktarıldığını ve size dönüş olacak dediler. 1 gün önce maile dönüş oldu ve yine aynı şekilde yetkili birimlere aktarıldı mesajıydı. Dün hiç bir sonuç çıkmayınca vatanın sitesinden mesaj attım ve bugün bana gelen mesajda, ürünü tutanak tutup merkeze göndermem yazıyordu. Tutanağı nereden alacağım ve kargoyu nereye göndereceğim yazılmamıştı bile.


Ürünü teslim alalı 5 gün olacak ve yeni dönüş sağladılar. Vatandan attigim diger mesajada sorun cozulmemesine ragmen çözüldü ibaresi koymuşlar. Attıkları mesajlarda otomatik mesajlardan farksızdı zaten. Ürün nerden baksan bu şekilde diye biz suçlu olacağız neredeyse. Ürün o zedelenmeyi görünce kutusuna geri konuldu ve kullanılmadı zaten, sırf 500 TL indirim diye bu rezalet desteği olan siteye bulaşmakla ben hata yaptım. Belki kargolardandır desem, nereden tutsan elinde kalır. 0 ürünün üstünde toz, kutusunda hiç bir vurulma izi olmamasına rağmen kenarında zedelenme, ürünün kutuya kutusu açık bir şekilde koyulması bunların suçu değil, kargocuların suçu. Ürünün resimleri ekte, kutusu açık şekilde görünce resminide çektim. 2 gün daha sonuç çıkmazsa tüketici heyetine gideceğim. Basına böyle bir şey gelen arkadaşlarda fikir verebilirse güzel olur.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
S
3 yıl
21150 TL sistem nasıl?
Islemci: i5 12400f
Anakart : Asus prime z690-A ddr5
Bellek: Kingston renegade Ddr5 6000 mhz cl32 16gb
Kasa: P500a mesh
Ekran kartı: Evga 3060ti xc 2.el
Psu : xpg core 850w gold modüler 2.el

Sistemi bu sekil topladım. İlerde işlemci değişecek ve 13 serisi alınacak. Elimde m2 ssd ve harddisk var. Onlara masraf olmadı. Sistem nasıl olmuş?
S
3 yıl
Msi Z690-A DDR5 vs Asus prime Z690-A DDR5
Bu 2si arasında kaldım, hangisi alınmalı ? 2sininde birbirinden artıları var.
S
3 yıl
Çalınıp bulunan motor hakkında
Merhabalar, yaklaşık 2.5 yıl önce tvs apache rtr150 motorumu garajdan çaldılar. Üstümden düşürmedim, belki bulunur diye. Yaklaşık 4 gun önce motorumu muayeneye sokarken yakalanmışlar. Ayrıyeten nasil becerdilerse motora ruhsat bile çıkarmışlar. Motorda şase kazınmış ve plaka değişmiş. Şimdi, ben bu motoru otoparktan alırsam parca masrafını geçtim, plaka ve şaşe kazınan yer ne olacak ? Motorun elimde ruhsatı duruyor. Plaka yok. Bu motora nasıl masraflar çıkar? Başına böyle bir şey gelmiş arkadaşlar fikir verebilir mi ?
S
5 yıl
Kredi hakkında yardım
Merhabalar, bu aralar maddi yönden çok sıkıntıdayım. Şuan çalışmıyorum ve bankadan daha önce hiç kredi almadım. 5000 TL gibi bir meblaya ihtiyacım var. Benim gibi olup kredi alabilen arkadaş var mı? Aylık 500 TLye kadar kredi taksiti ödeyebilirim ama işim olmadığı için kredi alamıyorum. Çok sıkıntıdayım ve kredi alamazsam napacağımı bilmiyorum.
S
6 yıl
Kulaklık Cızırtı
Merhabalar, yeni TRN v80 kulaklığı aldım. Müzik veya video izlerken arkadan hafif bir cızırtı oluyor. Müziği kapadığım zaman o cızırtı gidiyor. Mikrofondan kaynaklandığını düşünüyorum, kapatmanın bir yolu var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.