Hocam Sol fiber bölgeden bölgeye FTTB bağlantılarda yeri geldiğinde gigabit switch var ise 1000 mbite kadar alabilirsiniz ancak yok ise 100 mbite kadar ancak alabilirsiniz vdslden kat kat daha iyi performans sunabilir bununla birlikte FTTB" yi FTTH"ye çevirtmek için anladığım kadarıyla bölge bayisi bu konuda yeteri kadar bilgileri var olduğunu düşünüyorum çünkü altyapı operasyonları onlar takip ettiği için süreçlerle ilgili onlardan bilgi almanız sağlıklı olacaktır.
TT Vdsl ping süresi konusunda stabil olsada kabin uzaklığı baz alınarak hız geldiği için bakır kablolar şu anda miladını doldurmak üzere bu sebepten dolayı eğer uzun süre oturma planınız yok ise taahütnamesiz plana geçmenizi öneririm.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 23 Eylül 2022; 16:2:38 >