Boschtan KGN86AID1N ürününü aldım. Üstünden 8 ay geçti şimdi kurulması için teknik servisle görüştüm ilk 7 gün açıp kontrol etmeniz gerekiyordu artık çıkan herhangi bir problemi siz üstlenmiş olursunuz diyor. Böyle bir mantık olabilir mi ? Kutusu açılmamış ürünün arkasında durmuyorlar ?!. Adam bana diyor ki kutuyu açıp sizde içeri alabilirsiniz hatta kurabilirsiniz .
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Merhaba. Sorun tam olarak nedir ürün hasarlı mı çıktı yoksa taşınmasımı gerekiyor bir yerden bir yere tam açıklayabilirmisiniz durumu belki yardımım dokunur.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >