Anladığım kadarıyla samsung yeni, sony ise eski bir model ama samsung olan daha pahalı zaten. Sizce hangisini almalıyım, samsung için 3000 lira daha fazla ödemem lazım, aradaki farka değer mi? 65 inch boyut düşünüyorum. Şu an 46 inch panasonic plazma kullanıyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ben kendim araştırınca da bu fiyat bandında istediğimi bulamıyacağım gibi geldi en son, sizin yorumunuz da teyit ermiş oldu, 30 bin üstüne çıkmam lazım oled için. O fiyat bandına da çıkmak istemiyorum şu an.
Açıkçası plazmam 11 yıldır teklemedi bile sadece parlaklığı biraz düştü eskisine göre, bir de ekran büyütmek istemiştim daha büyük salona taşındığımız için ama bir kaç yıl daha kullanacağım sanırım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siegfried -- 30 Ağustos 2022; 17:20:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >