S

Binbaşı
02 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
173 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
Samsung q67b mi Sony x80j mi
Anladığım kadarıyla samsung yeni, sony ise eski bir model ama samsung olan daha pahalı zaten. Sizce hangisini almalıyım, samsung için 3000 lira daha fazla ödemem lazım, aradaki farka değer mi? 65 inch boyut düşünüyorum. Şu an 46 inch panasonic plazma kullanıyorum.
S
2 yıl
Çarpışma Önleme ve Ön park sensörü
Çarpışma önleme sistemi olan bir araçta nasıl ön park sensörü olmayabilir sizce, yazılımsal olarak mı kapatılmıştır. Mantık olarak çarpışma önlemi radarı ön park için de gayet kullanılabilir geliyor çünkü. Ben mi yanılıyorum, ayrı sensör mü lazımdır başka bir nedenden?
S
6 yıl
iki harfli com satılık
Şa.com 200 liraya satılık.

Şu anda içinde spor haberleri ve iddaa tahminleri bulunmakta. Site ile beraber satılık isteyene.
S
10 yıl
DELL Vostro 5470 mu HP ProBook 450 mu Dell Inspiron 3537 mu
1200 lira civarında üç model tespit ettim. Sizce bunlardan hangisi daha iyi. Kasa ve ekran kalitesi, dayanıklılık ve bilinen sorunu olmaması önemli.

http://www.notebookadresi.com/dell_vostro_5470_s10f45c_notebook

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-3537-b20f45c-notebook-urun11156.html?gclid=CN6Wt4W6g74CFSQFwwod14gAcw

http://www.pcdepo.com/hp-probook-450-e9y54ea-notebook-urun10979.html
S
10 yıl
İş bilgisayarı tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar

yazılım yazmak ve ekstra olarak da evde film izlemek için bir bilgisayar bakıyorum. Fiyat 1200 max.

Şarjı nispeten uzun gitmeli ve 2.3 kilo ve altı olmalı. işlemcisi bir miktar iyi olması gerekir. i3 veya ona yakın işlemciler işimi görücektir diye düşünüyorum. 4. nesil işlemci olursa iyi olur. Ekstra Ekran kartı olmayacak.

Satın almak için biraz acelem var, iş yeri bilgisayarını kullanıyordum ama 2 güne iş yerinden ayrılıyorum, o açıdan tavsiyeleriniz için müteşekkir olacağım.
S
12 yıl
Biss key Çözen Ucuz Uydu Alıcı
Merhabalar, evimde 46'' panasonice plazmam var. Normalde plazmanın dahili hd uydu alıcısı mevcut ve gayet memnunum ama sadece ntv spor vs. maçlarda şifre girme durumlarında kullanmak için ucuzundan bir uydu alıcı almak istiyorum. Tabi ki görüntü kalitesi çok kötü olmamalı ve biraz dayanıklı olmalı. Mini tipi televizyonun arkasına takılan modeller daha az kablo kalabalığı açısından tercih sebebi olabilir, eğer dayanıksız değillerse.

Gözüme çarpan modeller :

SEOUL HIREMCO ZAPPER

http://www.sanalpazar.com/Seoul-Hiremco-Zapper-Mini-Uydu-Alicisi__isp4097483

Kawai Kw 6000B Mini Fta

http://www.yenicarsim.com/kawai-kw-6000b-mini-fta-biss-uydu-alici/uydu-alicilari/id/1208546/

Bunlardan birini mi almalıyım yoksa başka tavsiyeniz var mı?
S
12 yıl
Whirlpool ARC8140
Merhabalar,

Whirlpool ARC8140-1-IX buzdolabını gördüm internette dolaşırken. Bu buzdolabı Vestel'in ürettiği modellerden midir? Polonya ile ilgili bir şeyler gördüm ama emin olamadım. Tavsiye eder misiniz, ölçüleri özellikle dikkatimi çekti.
S
12 yıl
No Frost ve Klasik Buzdolabları Arasındaki Farklar Nelerdir
Merhaba arkadaşlar, Candoğan bey,

Yakında evleniyorum, bulaşık makinesi ve buzdolabı dışında bütün beyaz eşyaları aldık. Nişanlım inox istediğinden Profilo BM6284 almayı düşünüyoruz bulaşık makinesi olarak fiyat/performans adına.

Buzdolabı konusunda ise kafamda hiçbir şey yok. Yine inox istiyor nişanlım ve forumu incelediğimde, tavsiye edilen inox nofrost buzdolabları genelde 2000 lira üstü oluyor ve bütçemi zorluyor. Ama 1500 lira altı nofrost olmayan buzdolapları da görüyorum.

Nofrost olmayan dolaplarda buzlukta uzun süreli depolama yapılamadığı, besinlerin daha erken bozulduğu söylenmekte, bu doğru mudur? Nofrost dolablarla buzlanma yapan dolapların arasındaki fiyat farkına sebep olacak fonksiyon farkları nelerdir?

Sağolun şimdiden.
S
18 yıl
.....USB MODEMDE HOST OLMA SORUNU....
arkadaslar usb den bağlanırken oyunlarda host veya dc++ da active kullanıcı olamıyorum.
modemim inca.
ama ethernetten bağlanırken port açıp host olabiliyordum.acaba neyi eksik yapıyorum ve ne yapmam gerekir?
S
19 yıl
MOTOROLA TELEFONLAR NASIL KIRILIR?
arkadaşlar elimde bir motorola a925 telefon var ama yurt dışından geldi.onun için de türk simkartlarını tanımıyor.bunu kırdırmak gerekiyor heralde peki nasıl olcak bu?yardım ederseniz sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.