Bugün öğleden sonra başladı bu sıkıntı 5-10 dakikada bir 30-40 saniye kadar yurtdışı erişimi kesiliyor, youtube ve google servisleri haricinde yurtdışındaki hiçbir siteye ulaşılmıyor, ping çektiğimde hiçbir yanıt gelmiyor zaman aşımına uğruyor istekler, yurtiçi sitelerde ise herhangi bir sıkıntı yok. Müşteri hizmetlerini aradığımda genel bir sorun olduğunu söylüyorlar.
Var mı başka sıkıntı yaşayan?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Aynen bende de 4 Ağustos akşam 5 ten gece 10 a doğru sürmüştü. Twitch, netflixte donmalar oluyordu hata veriyordu. Normal başka sitelerde yavaş açılıyor gibiydi. Hız testi yaptığımda her şey normal gözüküyordu. MH yi aradım 20dk de zor ulaştım ne yoğunlukları varsa. Uzaktan güncelleme vs yaptı, kapattım telefonu bir şey değişmedi. Ondan sonra akşam 9 gibi aradım, o zamanda uzaktan bir şeyler yaptı, ondan sonra garip şekilde düzeldi. MH ye normalde hemen ulaşılırdı, acaba çoğu kişide mi oldu da yoğunluk ondandı anlamadım. MH hızınız normal gözüküyor diye söylüyordu sürekli :) , dedim ping veya server kaynaklı gibi ama anlamıyordu, sistemde hattınızda bir sorun gözükmüyor diyordu. (Ankara)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 5 Ağustos 2022; 23:42:43 >
Var mı başka sıkıntı yaşayan?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 4 Ağustos 2022; 23:8:35 >