Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
2193
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Taahhüt üzerine taahhüt verilir mi?
F
5 yıl (14380 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Türk Telekom faturalı hattı 1 senelik tahhütle kullanıyorum. Taahhüt sürem henüz bitmedi ancak mobil uygulamada yeni teklifler var. Bunları taahhüt yenileyerek kullanmayı deneyen oldu mu? Eski taahhüt bozulmuş sayılarak ceza ödetiyorlar mı yoksa Türk Telekom'da kaldığımız için bir sorun olmuyor mu?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Y
5 yıl (16803 mesaj)
Yarbay

Yeni teklifler mevcut tarifene göre daha pahalı ise cayma bedeli çıkmaz, mevcut tarifene göre daha da uygun tarife sunacaklarını sanmıyorum, ha oldu sundular ve sen de geçiş yaptın, belki daha uygun tarifelere geçiş yaptın diye bir ceza, cayma bedeli olabilir, ha Türk Telekom Faturasız'a çevirirsen hattı veyahutta başka operatöre taşırsan, zaten kesin olarak cayma bedeli çıkar, haberiniz olsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
5 yıl (49071 mesaj)
Yarbay

Geçiş yapabilirsin ceza yansımaz 2 taahhütte görünüyor
Bitmeden bozarsan 2 sininde cayma bedelini ödersin
Bunu da faturan kesildiği gün yap ki 12 ay kullana bilesin
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
5 yıl (23715 mesaj)
Yarbay

TT de 10 tane bile verirsin iyi yoluyor adamlar



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl (829 mesaj)
Yüzbaşı

Türk Telekom'da taahhüt üzerine taahhüt oluyor. Şu an bu şekilde kullanıyorum. Ama ilk taahüt verdiğiniz pakette taahhüt tarihi gelmeden başka operatöre geçerseniz cayma cezası çıkar. İkinci taahhüt içinde çıkabilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.