Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
508
Tıklama
0
Öne Çıkarma
@KahtalıMıçhe dolandırıcı dikkat edin
G
2 yıl
Er
Konu Sahibi

08.01.2022 tarihinde xbox'ım için oyun alacaktım. Forumda alınık olarak XBOX | Dijital Ortaklık, Oyun ve Hesap Satış & Takas Grubu'na yazdım. @KahtalıMıçhe isimli kişi bana mesaj attı ve 150 lira istediğini yazdı. Sonra numaramı istedi. Numaramı verdim whatsappdan yazdı önceden satış yaptığını iddia ettiği ekran görüntülerini attı. 140 liraya anlaştık. Parayı gönderdim bana gmail hesabı ve bir şifre gönderdi. Xbox için hotmail ya da outlook hesabı olması gerekiyordu ama bu dolandırıcı gmail uzantılı mail attı. Sonra gmail attınız ama xbox da gmail olmuyor dediğimde hesap bilgileri doğru dedi. Verdiği mail hesabı ile giriş yapmak istediğimde yeni hesap oluşturma ekranı geldi. Bunu görünce dolandırıcıya yazdım bu seferde hesap şifresini değiştirmişsin bana şifreyi ver dedi. Hem hırsız hem de üste çıkmaya çalışıyor. Sonra ben bunu zar zor aldım ne olursun şifreyi ver dedi. Televizyon ekranını atıp şaka mı yapıyorsunuz dedim. Sen salağa yat ben seninle uğraşacağım dedi ve beni engelledi. Başka numarayla ulaşmaya çalıştım onu da engelledi.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



G
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Yarın karakola gidip şikayetçi olacağım



G
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Dolandırıcı forumda bilindik bir dolandırıcıymış. Efe çakan adında bir dolandırıcı. Bu kişi nasıl oluyor da onlarca hesap alıp milleti dolandırabiliyor? Adminler bu işe bir el mi atsa?



S
2 yıl
Er

Bu adam milleti dolandıra dolandıra bir araba parası toplamıştır galiba şimdiye kadar.

Valla adliyeye sık sık giden birisi olarak diyebilirim ki, savcılar falan hiç uğraşmıyorlar bile.
Öyle göstermelik ifade alıyorlar falan sonra takipsizlik. Bu adamında çetelesi baya kalabalık.

100'den fazla dolandırdığı vardır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Zaten bundan cesaret alıp milleti dolandırıyorlar hocam. 40 yılın başı vakit bulmuşken oyun oynayayım dedim hırsıza denk geldik. Normalde yeni açılmış hesaplarla alışveriş yapmam ama referansım var dediği için aldandım. Umarım başkasının başına gelmez.




Bu mesajda bahsedilenler: @infidel
H
2 yıl
Er

bir hafta olmada henüz gecen gün ilan acmıstım boyner hediye çeki alım ilanı banada yazdı numaranızı gonderın dıye hesaba baktım daha ıkı hafta olmus acılalı cevap bıle vermedım sonra bır baktım ban yemis



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.