Öncelikle herkese iyi günler, Eski evimde turknet kullanıyordum lakin başka bir konuma geçtikten sonra hattımı nakil ettirmem gerekti. Sözde 3 günde nakil ettiler ancak ne telefon çalışıyor ne de bağlant hızım sabitlenmedi.(90mbps destekliyordu modem arayüzünde 3e çektiler şimdi 48-53 arası dolanıyor ancak 75mbps için para ödüyorum). Binamda şöyle bir kutu bulunmakta. Galiba başvuru yapınca her kata gelip kendileri kablo çekiyor. Sizlere birkaç sorum olacak.
Başvurusam kablo çekim için bir ücret ödeyecek miyim? Kablo çekimi nasıl oluyor bir fikirniz var mı bazı dairelere hiç delik açmadan telefon ve anten borusu içerisinden çekmişler ben de böyle biir hizmet alabilir miyim? Ev telefonu hizmeti de alacak mıyım?(Aynı numara ile en önemli kısım burası 20 senedir aynı ev telefonu numarasını kullanıyorum değişiklik olmasını istemiyoruz) Sizce eski tarifemden (turknet) 50 tl fazla ödeyip 100mbps hız ile tv+ almaya değer mi? Düşündüğüm kampanya şu (https://www.superonline.net/kampanyalar/turkcell-tv-kampanyalari/tv-plus-ve-turkcell-fiber-100-mbps-hiz-senligi-kampanyasi) Bir de başvuru yaparsam turknetle bir alakam kalacak mı yoksa superonline arka planda işleri halledecek mi? < Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Eski evimde turknet kullanıyordum lakin başka bir konuma geçtikten sonra hattımı nakil ettirmem gerekti. Sözde 3 günde nakil ettiler ancak ne telefon çalışıyor ne de bağlant hızım sabitlenmedi.(90mbps destekliyordu modem arayüzünde 3e çektiler şimdi 48-53 arası dolanıyor ancak 75mbps için para ödüyorum). Binamda şöyle bir kutu bulunmakta. Galiba başvuru yapınca her kata gelip kendileri kablo çekiyor. Sizlere birkaç sorum olacak.
Başvurusam kablo çekim için bir ücret ödeyecek miyim? Kablo çekimi nasıl oluyor bir fikirniz var mı bazı dairelere hiç delik açmadan telefon ve anten borusu içerisinden çekmişler ben de böyle biir hizmet alabilir miyim?
Ev telefonu hizmeti de alacak mıyım?(Aynı numara ile en önemli kısım burası 20 senedir aynı ev telefonu numarasını kullanıyorum değişiklik olmasını istemiyoruz)
Sizce eski tarifemden (turknet) 50 tl fazla ödeyip 100mbps hız ile tv+ almaya değer mi? Düşündüğüm kampanya şu (https://www.superonline.net/kampanyalar/turkcell-tv-kampanyalari/tv-plus-ve-turkcell-fiber-100-mbps-hiz-senligi-kampanyasi)
Bir de başvuru yaparsam turknetle bir alakam kalacak mı yoksa superonline arka planda işleri halledecek mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gudik. -- 12 Kasım 2020; 11:30:53 >