Merhabalar herkese. 10k fiyatı geçmeyecek şekilde günlük kullanım haricinde çok ekstrem olmayacak şekilde oyun da oynuyorum. Dota 2, CS GO vs gibi oyunlar. Çok fazla alternatif var fikir var. 1650ti mi olsa 1660ti mi, ryzen mi olsa i5 i7 mi olsa, 60hz yeterli mi o kadar para veriyorum 120-144hz mi vs gibi sorular. Çok ekstrem kullanım olmasa bile uzun süre götürecek bir bilgisayar olsun istiyorum o yüzden 5 6 k fiyatlı öneriler olmasın. Yardım için şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >