Arkadaslar lenovo notebook a win10 format atarken sürücüleri biçimlendir kısmından harddiskin ayrılmış kısımlarını sildim. Sonra hdd forma atmak icin yeni surucu kisimlari yapmama izin vermedi. Ben de ssd alacaktim zaten gittim ssd aldim. Hdd yi cikarip ssdye format attim ssd suan faal calisiyor. Harddiski baska bilgisayara baglayip bicimlendirdim. Simdi takiyorum laptopa otomatik hdd üzerinden başlatıyor. Onun da ici bos olduğu için sürekli reset atiyor. Boot menuye girmeye calisiyorun ssd yi one almak icin. Boot menu ve bios acilmiyor biturlu.
3 gundur sabah aksam bununla uğraşıyorum bi yardim ederseniz cok makbule gecer
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
3 gundur sabah aksam bununla uğraşıyorum bi yardim ederseniz cok makbule gecer
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >