Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
6
Cevap
892
Tıklama
1
Öne Çıkarma
EE mühendisi boş zamanında ne yapmalı
Y
5 yıl (915 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Aramızda illa ki elektrik elektronik mühendisleri vardır, sorum şu : Bu yaz boş zamanımda neler yapmalıyım kendimi geliştirmek adına ?

Birici sınıf bitti bu arada.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



H
5 yıl (7536 mesaj)
Binbaşı

Ingilizce ve yazilim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
5 yıl (2663 mesaj)
Er

hayır dünya üzerinde bir tek elektrik elektronik mühendisi sensin. illaki yok malasef

arkadaşımı alkışlıyoruz.



K
5 yıl (447 mesaj)
Yüzbaşı

Hocam, çok canın sıkılıyorsa 24 Haziran Çarşamba günü Alternatif akımdan sınavım var, bana bir yardım etsen ? :) Bir tek bu dersim var büte kaldığım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
5 yıl (915 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: kasolet

Hocam, çok canın sıkılıyorsa 24 Haziran Çarşamba günü Alternatif akımdan sınavım var, bana bir yardım etsen ? :) Bir tek bu dersim var büte kaldığım.
Hocam o dersi almadım bilmiyorum maalesef.



A
5 yıl (4128 mesaj)
Çavuş

Seks



G
5 yıl (8232 mesaj)
Binbaşı

kendini geliştir dostum. en basitinden yabancı dil öğrenebilirsin. elektrik ile ilgili ne varsa okuyabilirsin. benim arkadaş da elektrik mühendisi. yaz tatillerinde partinin dibine vururduk. mezun oldu şansına iyi yere girdi. maaşı falan güzel şu an çalışma şartları iyi. ama bir sürü işsiz mühendis var unutma. kendini geliştirmeyi ihmal etme. öğrendiğin herşey sana katkı sağlayacaktır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.