Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
6
Cevap
1049
Tıklama
0
Öne Çıkarma
türknetin leş interneti ve dandik müşteri hizmeti
1
6 yıl (946 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba;
evde türknet kullanıyoruz. İnternette sürekli kopma , yüksek ping vb. hemen hemen herkesin bilgisi sorunlar vardı. sürekli destek kayıtları açtık yalandan bir kaç işlem yapıldı ve sorun çözülmedi. en son turk telekom ekipleri geldi eve giden kablonun eski olabileceğini ve kabloyu değiştirmemiz gerektiği söylediler. Neyse bunu da yaptık. Önceleri internet düzelmiş derken 1-2 gün sonra leş gibi download ve upload hızları almaya başladım.

şuanki değerler : < Resime gitmek için tıklayın >

sürekli koparkenki değerler : < Resime gitmek için tıklayın >

şuan 9-10 mbps arası down 1 mbps civarı upload hızı alıyorum. Gel gelelim bu turknet çalışanlarına bunu ispatlayamıyorum. hızım düşük olmasına rağmen ve hız testleri ile bunu kanıtlamama rağmen bana illa modeme ethernet kablosu takıp hız testi yap diyorlar. Evde kullandığım hiz bir cihazda (laptop dahil) ethernet girişi yok. modemin dibinden kablosuz hız testi yapmakla ethernet kablosu ile hız testi yapmanın arasındaki kayıp % kaçtır? herkes evinde etnerhet girşi olan cihaz mı kullanmak zorunda?
kablolu hız testi yap diyorlar ve destek taleplerini laps diye kapatıyorlar. bir kaç gün içinde daha bu sorun çözülmezse bay bay turknet.

not: en son ethernet girişli bir cihaza sahip olmadığımı, kabloyu kendimemi takmam gerektiğini sordum. Cevap bekliyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
6 yıl (348 mesaj)
Teğmen

Resimdeki değerleri nereden görüyorsunuz



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
1
6 yıl (946 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

destek başvurusu açtığınızda sistem otomatik size bu bilgiyi gönderiyor




Bu mesajda bahsedilenler: @the_maske
T
6 yıl (44679 mesaj)
Yarbay

Merhaba, kablosuz bağlantıda yapılan test sonuçları ile işlem yapamıyoruz. Bu nedenle kablolu bağlantı ile test yaparak aldığınız değerleri www.turk.net/oim sayfamızdan kayıt açarak iletmeniz durumunda yardımcı olacağız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
6 yıl (74 mesaj)
Çavuş

Bu firmadan internet baglatabilen sansli insanlardansiniz, ben bu serefe nail olamadim. 2 hafta boyunca size internet veriyoruz siz alamiyorsunuz diye kandirdilar. Abonelik iptali yaparken de kullanmadigim haftalarin da parasini istemeden birakmadilar beni.

Size gecmis olsun, bol sans.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
1
6 yıl (946 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Baska cihaz getirip, o hiz testini yapicam. O zaman gorusecegiz bakalim turknet



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
T
6 yıl (44679 mesaj)
Yarbay

Merhaba, aktivasyon işlemleri tamamlandıktan sonra faturalandırma başlıyor ve eğer TurkNet kaynaklı bir sorun varsa faturalandırma yapmıyoruz. Kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?




Bu mesajda bahsedilenler: @harun3535
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.