Her ay duzenli olarak 4000 Liralık altın yapmayi düşünüyorum.Bunu yatırım olarak değil parami korunması icin yapıcam.2021 in baslarinda tum altini da bozucam.
Suan elimde ziraat halkbank enpara var.Kuveytbankada basvurdum internet üzerinden ama forumlarda hesabin gec acildigini sorunlu olduğunu vs vs okudum.Onerilerinizi bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bu bankaların mobil uygulaması vardır cebinde. Hangisinin alım satım farkı az ise onu seç. Satarken daha az komisyon ödemiş olur ve olası karını banka ile paylaşmamış olursun.
Sonuç olarak hesapların hepsi devlet garantisinde. Kaçtı battı diye bir şey söz konusu olmaz.
Merhaba. Ben ilk başlarda ziraati kullanıyordum. Makas aralığı çok yüksek olduğu için elimdekileri bozdurduktan sonra iş bankasına geçtim. İş bankasında altın kurunda makas aralığı çok ekstrem olaylar olmadığı sürece 2,5 3 tl civarında oluyor. Eğer iş bankasında hesabım olmasaydı finans bankın tfx uygulamasını kullanmayı tercih edebilirdim. Bu uygulamada hafta içi 24 saat alım satım yapabiliyorsunuz ancak iş bankası ve ziraat gibi bankalarda akşam makas aralığı çok açıldığı için gerçek kurdan işlem yapamıyorsunuz. Genellikle ziraat ve halk bankası gibi kamu bankalarında makas aralığı daha fazla oluyor. Finansı da incelemenizi tavsiye ederim. Ama onda da doğru mu bilmiyorum ancak 32 gram ve üzeri ile alım satım yapabiliyormuşunuz.
Kuveyt Türk’ü tavsiye ederim. Makas aralığı diğer bankalara göre daha az ve hafta sonu hariç 5 gün 24 saat alım -satım yapabiliyorsunuz. Çok özel durumlarda (birden aşırı artış gibi) istisnai olarak bu banka da makası çok açıyor ama kullandığım ziraat ve enparaya göre çok memnunum :)
Suan elimde ziraat halkbank enpara var.Kuveytbankada basvurdum internet üzerinden ama forumlarda hesabin gec acildigini sorunlu olduğunu vs vs okudum.Onerilerinizi bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >