arkadaşlar aracıma 200 dolara multimedya andorid cihaz alacağım. Çok oldu alışveriş yapmayalı önceden 80 dolar gösterip vergi ödemiyorduk sanırım artık kaçarı yok. Bu cihaza ne kadar vergi ödenecek nasıl hesaplarız?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
merhaba, ben de aliexpress den 170 dolarlık bir ürün aldım satıcı ücretini düşük yazdı ama değer tespit edilemedi diye telgraf geldi. Fatura vs istemişler bir de kredi kartı ekstresi falan demişler ama fatura yoksa ekstre istiyorlar heralde dogru mudur? Aliexpress'te de bir fatura ekranı göremedim. Nasıl yapmam lazım ne kadar vergi çıkar? Bir de daha az ödemenin yolu nedir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.