Selamlar. Haftaya tyt ve ayt var bildiğiniz gibi. Ben Denizli'nin ilçesinde yaşıyorum ailemden ayrı bir sekile. Ailem Iğdır'da. Ben de üniversite için Çivril ilçesindeyim. Üniversite sınavına bir daha girmek istedim. Her neyse. Sınav merkezde bir okulda çıktı benim için. Çivril'den merkeze otobüs 1 saat 40 dakika sürüyor. Gireceğim da okul daha önce Denizli'de gittiğim bir konumda değil. Okul Filiz Abalıoğlu Anadolu Lisesi. Sanırım önceden okulun yeri falan değişmiş. Haritada 2 farklı Filiz Abalıoğlu çıkıyor. ÖSYM'nin sitesindeki okul Şirinköy'de. Demem o ki bu okulun yerini bilen var mı aranızda? Otogardan en çabuk nasıl gidebilirim bu okula? Minibüsle ya da belediye otobüsüyle. Ayrıca şehirde yalnız kalıyorum. Sınava girmeden önce telefonu koyabileceğim bir yer oluyor mu sınav yerlerinde acaba ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bayramyeri Meydanından 15'e binip Şirinköy Stadyumunun orda inebilirsin.Çok sessiz sakin,merkezden uzak bir yer denk gelmiş.Sınav açısından iyi ama ulaşım için çok kötü bir yer.Baya erken çıkman lazım. https://ulasim.denizli.bel.tr/
Evet arkadaşım da 15 numaranın oraya gittiğini söyledi ama Denizli kart'ım yok ne yazık ki. Sanırım yanımda bozuk parayla gidip otobüsten birinden kart isteyeceğim. Bir de telefonu ne yapacağım o da merak konusu. Yanıma telefonu almama ihtimalim yok bu kadar uzak mesafe için ne yazık ki.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >