Merida cross 300 şehir/tur tarzı hibrit bir bisikletim var. Birkaç kere 50-60 km lik tur yaptım. Ellerimde ve bileklerimde uyuşma ve ağrı oluyor. Elciklerimden memnun değilim. Avuç içi destekli, barendli (boynuzlu) bir elcik arıyorum. İnternette var bir sürü ama yorumlar çok detaylı değil. Benim için mümkün olduğunca yumuşak olması önemli tutuş kısmının. Kullandığınız, tavsiye edebileceğiniz elcik marka modellerini söyleyebilir misiniz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
sunlar is goruyor 20km lik bir tura ciktim daha once plastik olan elcikler uyusma yapiyordu degistim ardindan duzeldi birde sele ayari cok onemli dengede ayarlamaya calisin cok yukarda olursa bileklere cok yuk biniyor asagida olsa bele, birde fren vites seviyeleride onemli.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.