Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
6
Cevap
1386
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Turknet Internet Rezilliği
B
8 yıl (155 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Rezil hizmet kalitesi rezil ping rezil internet.Bıktım ya gerçekten bıktım ping desen uçuyor internette şuan dsl ışığı bile yanmıyor.232 216 18 87 numaralı numaralı hizmetten faydalanmaktayım daha doğrusu faydalanamamaktayım.2 aydır sürekli sorun sürekli problem.5 6.defa kayıt oluşturdum birde kayıtlar 5 6 iş gününe sarkıyor bıktım vallaha.Karşınızda muhattap olacak bir birim bile yok.Kullanmayın efendim kullandırtmayın !!
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
8 yıl (2799 mesaj)
Binbaşı

Alt yapınızda vdsl fiber veya hiper var mı ? Adsl mi kullanıyorsunuz ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
8 yıl (18468 mesaj)
Yarbay

Turknet bu dogal



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
8 yıl (155 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

vds var ancak boş port yok o yüzden adsl kullanıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2
8 yıl (86 mesaj)
Çavuş

Bu tarz paylaşımlara kulak aşmayıp turknete gectim internetsiz kaldım aklımı....yim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2222055 -- 2 Ağustos 2018; 10:37:13 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
8 yıl (25704 mesaj)
Yarbay

Daha önce nakil yaptım , bir hafta beklettiler. Çözüm üretemediler. Kablolarımı kendim bağladım anakutudan sonra bana mesaj atıp internetinizi ekiplerimiz düzeltti kullanabilirsiniz diediler şaka gibi.

Şimdi ilk adresime nakil yapın diyorum bekletiyorlar boyuna ve bulunduğunuz yerde port yok , bizlik değil gidin türk telekomla görüşün diyorlar parayı bunlar almıyormuş gibi.

Türk telekom genel müdürlüğüne kadar ulaştım , port olduğu bilgisini aldım.

Sonuç : Bunlar dolandırıcı.

Pazartesi ilk iş interneti kaparttırmak için fax çekmek olacak.

Not : Nalet olsun böyle firmaya.



A
8 yıl (3800 mesaj)
Yarbay

10 sene türktelekom kullandım sonra türknete geçtim, 1.5 sene güzel gitti son 2 aydır çekmediğim rezillik kalmadı.
yolladım iptal faksını. netspeed başvurusu yaptım bekliyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.