Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
735
Tıklama
0
Öne Çıkarma
S9 garanti yardım??
B
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Selam herkese

Eptt avm den samsung türkiye grantili s9 aldım satıcı firma mete bilişimdi. Ürünün kutusundan garanti belgesi çıkmadı samsung türkiye garantili olduğuna dair sticker var. Kullanım kılavuzunun arkasında ithalatçı firma samsung gözüküyor ama Samsung müşteri hizmetleriyle konuştum. Onlar ithalatçı firmanın altında kaşe ve imza da olaması gerek dedi ama bende yok. Ürünün imei sini kontrol ettim resmi şekilde gelmiş Türkiye'ye faturada satıcı firmanın kaşesi imzsası var. Yarın samsung yetkili satıcısına göstericem fikir almak için. Sizlerede sormak istedim ürünün garantisi var mı yok mu emin değilim şu an? Elinde resmi mağazandan laınmış s9 yada s9+ olan varsa sizlerde durum ne ayrı belge çıktımı garanti için yazarsanız çok sevinirim.



B
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Samsung yetkili servisi aradım müşteri, hizmetleri yerine imei numarasından telefonun resmi garantide olduğunu doğruladılar. Granti belgesi falan ggerekmiyormuş.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.