B

Binbaşı
08 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
193 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
3 yıl
Muhabbet Kuşum Çok mutsuz
Selam herkese dişi muhabet kusum var 1.5 yıldır bakiyorum gecen haftalarda ilk kez yumurtladı 3 tane yaptı. Yumurtlarken bir taraftan isali vardı. Veterinerden ilac aldik verdik elektolit aldik verdik isali gecti gibi artik. Yumurtlama ve isalin üzerinden 2 hafta falan geçti ama hala halsiz,sesi eskisi gibi çıkmıyor, kafese girmek bilmeyen kuş artık çikmak istemiyor, zorla çıkariyorum çikarinca gene hareketleniyor opuyor omzumda dolaniyor falan ama 20dkya tekrar girmek isityor çok fazla uymaya başladı aşırı derecede hareketsiz çoğu zaman. Yumurtladiginda erkek olmadığı için yumurtalari boştu o yüzden yumurtladıkça aldık kafesten yumurtaları. Onlara mı üzüldü acaba arada nadir de olsa cıvik yaptigi hala oluyor acaba isali mi gecmedi diyorum yani kafamız karıştı sizce bu genel depresyonun sebebi ne olabilir nasıl yardımcı olabiliriz ona??
B
6 yıl
Notebook kendi monitörünü görmüyor
Arkadaşlar merhaba

Monster tulpar t7 notebook var 2016 da almışdım. Uzun süredir monitörle kullanıyorum. Geçenlerde monitörden çıkarmam gerekti bir baktım meğer ekran bir süredir notebook ekranı çalışmıyormuş. Yani notbookun kendi ekranını bilgisayar hiç görmüyor 1.display olarak monitörü görüyor 2.display yok zaten. Şimdi işin ilginç yanına geliyorum bilgisayar açılırken monster logosu we windows logusu yüklenme kısmında notebook ekranı çalışıyor :O dimi ama çok garip. Windows kurulduktan sonra ekran gidiyor ve sanki hiç yokmuş gibi davranıyor monitör yani sorun belliki yazılımsal çünkü ekranın çalıştığını biliyorum yardımlarınızı bekliyorum :)
B
6 yıl
S9 garanti yardım??
Selam herkese

Eptt avm den samsung türkiye grantili s9 aldım satıcı firma mete bilişimdi. Ürünün kutusundan garanti belgesi çıkmadı samsung türkiye garantili olduğuna dair sticker var. Kullanım kılavuzunun arkasında ithalatçı firma samsung gözüküyor ama Samsung müşteri hizmetleriyle konuştum. Onlar ithalatçı firmanın altında kaşe ve imza da olaması gerek dedi ama bende yok. Ürünün imei sini kontrol ettim resmi şekilde gelmiş Türkiye'ye faturada satıcı firmanın kaşesi imzsası var. Yarın samsung yetkili satıcısına göstericem fikir almak için. Sizlerede sormak istedim ürünün garantisi var mı yok mu emin değilim şu an? Elinde resmi mağazandan laınmış s9 yada s9+ olan varsa sizlerde durum ne ayrı belge çıktımı garanti için yazarsanız çok sevinirim.
B
6 yıl
Samsung S9 vs Mate 10 pro
Bir iki hafta içinde samsung note 3 telefonumu değiştirmek istiyorum. 2 model arasinda kaldim bütçe 3.500 civarı.

S9 n11 de resmi garantili 3.600 mate 10 hepsiburada da 3.500 arada kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum. Yine bu fiyatlara başka modellerde olabilir. S9 tek kamera olmasi ekranın bence fazla dar uzun olması hoşuma gitmiyor ama snapdragon 845 olması baya iyi.
B
6 yıl
PSN farklı hesapta dlc almak????
Merhaba herkese, psn le ilgili bir sorum olacaktı.

Dh ps kardeşlikle bir oyun aldım pri olarak TR hesabı. Eğer bu oyunun almak istediğim bir DLC si çıkarsa ve standalone dlc deilse yani çalışmak için ana oyuna ihtiyaç duyan bir dlc ise , bu dlc yi kendi normalde kullandiğım psn hesabımla satın alıp kullanabilir miyim?

Kafama takılan nokta ana oyun X hesabinda ama dlc Y hesabıyla almak istiyorum hesaplarin ikiside pri. Y hesabiyla alirken psn bana sen ana oyunu satin almamissin bunu tek başina alamazsin falan der mi?

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar bekliyorum yardimizi malum oyun GOW oyunu bitirdim inanilmaz sevdim yan gorevleri falanda yaptım full o açılmayan 3 diyar kafama takildi olurda dlc olarak gelirse o içerik almak istiyorum eğer oluyorsa.
B
6 yıl
Win XP yi windows 10 yapmak yardım!!!
Merhaba arkdaşlar windows xp eksi bir notebook var evde duruyodu bende bunu windows 10 yapıp tv ye bağlamak istiyorum. Ama win10 yükseltmesini yapmadım. 1tb lik harici hdd vardı onun 20 gb gibib bir alanını ayırdım içine boot edilmiş şekilde windows 10 32bit home editon setupı kurdum. Ama notebooku yeniden başlatınca boot etmek istediğim Operating System Not Found diyor yani harici diskin ayırdığım kısmını görmüyor ayda görüyor ama içindekini göremiyor bilemiyorum. Laptop normal açıkken setupa tıklayıncada uygulamageçerli bir win32 uygulması değil gibi bir hata veriyor. Ne yapabilirm akşam ayrı 32 gb usb ile tekrar denicem o da olmassa bilmiyorum napıcağımı.
B
6 yıl
AYLA FİLMİ YARDIM
Arkadaşlar merhaba. Ayla filmini izlemek istiyorum ama hiç bir şekilde filmi ne resmi ne de korsan bulamıyorum. Şimdiye Blurayi çıkmış olmalıydı. Nereden bulabilirm yardımcı olucak var mı? Yani sinemada gitmedim diye filmi izleme şansım kalmadı mı anlamadım bu işten bir şey.
B
6 yıl
ALES HAKKINDA SORULARIM VAR
Merhaba Arkadaşlar 2 ay önce ara dönemde ingilizce işletmeden mezun oldum. Ales'ede başvurumu yaptım mayısda giricem sınava.

Sınavla iligli hiç bir şey bilmiyor gibiyim. Öncelikle odtü, boğaziçi, koç gibi iyi üniverstelerde yüksek lisans yapmam için MBA ya da pazarlama alanında düşünüyüyorum. Kaç getirmem lazım alesden. Sınav da matamtik konuları neler lys matamatiği var mı (türev, integral vb.) ?
B
8 yıl
En ucuz 970m notebook
Arkadaşlar meraba 970m ekrankartlı notebook tavsiye edermisiniz mosnter haricinde en ucuz neler var?
B
8 yıl
Max 5000TL oyuncu notebook
Arkadaşlar Msi yeni 960m prestige serisi notebooklarla 970m li monster notebook lar arasında kaldım monster dan genel olarak insanlar memnun. Olmayanlar da zaten iade yapmış sorunsuz ama msi da çok şık duruyor 960m de kötü bir ekran kartı değil. Çok kararsız kaldım. Tasarım la performans arasında bir çatışma yaşıyorum. Bence Monster da çirkin bir notebook değil o yüzden monstera biraz daha yakınım gibi sizler ne diyorsunuz?

Bunlar haricinde bildiğiniz iyi alternatifler varsa da yollayın lütfen

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=477890&kat=6453&lang=tr-TR#.VoEfafmLTIU
http://www.hepsiburada.com/msi-pe60-2qe-492xtr-intel-core-i7-5700hq-2-6ghz-3-5ghz-16gb-1tb-15-6-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601784
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.