Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
726
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG 49uj630v mi 49sj800v mi ?
M
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Herkese selam,

Bu iki model arasında kaldım. Anladığım kadarıyla panel 50hz-100hz olayından başka ciddi farkları yok. Dahili hafiza, ram, islemci frekansı gibi bilgilere ulaşmak zaten ne mümkün! İkisinde de 4 çekirdek yazıyor.

İkisi de webos 3.5

Fiyat olarak 1000 tl fark var, panel hızı için bu farkı vermeye sizce değer mi?

Bu arada kullanım amaci smart ozelliginin hızlı olmasi olacak. Yani top havada flulasti, yandan isik sizdi, siyah tam siyah degil v.b takintim yok. Hizli vir sekilde web de gezinsin, webde film izlerken donmasin yeter





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratxq000082 -- 14 Nisan 2018; 0:5:45 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
6 yıl
Yarbay

Sj800v yi bacanakta denedim. Webte felan gayet güzel yeterli hızda geziniyor bence. Hatta uzun zamandır kullandığım en iyi hızdıda diyebilirim. Ama bacanağın dediğine göre bazen flash benzeri sitelerde desteklemediği formatta felan film açmaya çalışırken kensini kapatıyormuş browser ama ben iki gün kullanımımda hiç sorun görmedim. Çok hoşuma gitmişti.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Uj630v aldım, smart müthiş çalışıyor, neredeyse pc gibi, donma kasma v.b yok. Tv yi ilk kurdugumda görüntü kalitesi çok kötü geldi gözüme, sonra biraz ayarlarla oynadım ya düzeldi ya gözüm alıştı bilmiyorum artık 😀



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.