M

Teğmen
07 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
Ryzen 5 3600, msi tomahawk
Ryzen 5 3600 ve msi b450 tomahawk Max almayı düşünüyorum. Sizce nasıl?
M
6 yıl
LG 49uj630v mi 49sj800v mi ?
Herkese selam,

Bu iki model arasında kaldım. Anladığım kadarıyla panel 50hz-100hz olayından başka ciddi farkları yok. Dahili hafiza, ram, islemci frekansı gibi bilgilere ulaşmak zaten ne mümkün! İkisinde de 4 çekirdek yazıyor.

İkisi de webos 3.5

Fiyat olarak 1000 tl fark var, panel hızı için bu farkı vermeye sizce değer mi?

Bu arada kullanım amaci smart ozelliginin hızlı olmasi olacak. Yani top havada flulasti, yandan isik sizdi, siyah tam siyah degil v.b takintim yok. Hizli vir sekilde web de gezinsin, webde film izlerken donmasin yeter
M
7 yıl
vestel 42fa8200 youtube sorunu
merhaba;

yaklaşık 2 yıldır sorunsuz çalışan youtube programı kendini güncellemiş olacakk ki son 2 aydır reklamı atla butonu yok oldu. her videoda tüm reklamları full izlettiriyor. ayrıca videonun ortasında reklam girmek isterse donup kalıyor giremiyor, devam da edemiyor. vesteldriverden yazılım indirip güncelledim yine düzelmedi. yapacak başka bir şey var mı? teşekkürler.

MB96 şase, yazılım versiyonu V376F.
M
8 yıl
Silindi
.
M
13 yıl
clio hb sinyal sesi sorunu
merhaba;

aracım sinyal verme anında hiç ses vermiyor. muhtemelen sinyal buzeri arızalı, buzerin araç içindeki yerini bilen varsa memnun olurum. teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.