Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1132
Tıklama
0
Öne Çıkarma
!!! NO SİGNAL ACİL YARDIM !!!
B
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,
Arkadaşlar monitörü hdm ile bağladığımda görüntü geliyor fakat displayportla bağladığımda no signal hatası alıyorum,daha öncede displayportla bağladığımda görüntü gelmişti ama artık gelmiyor.3 Farklı displayportla denedim yine görüntü gelmiyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekran kartı Zotaca Gtx 1080 Extreme
Monitör ASUS MG278Q



E
7 yıl
Yarbay

anakart biosunuzu guncelleyin.düzelicektir.dp da siyah ekranda kalma sorunu oluyor bu tarz monitorlerde.guncelleyince duzeliyor.



B
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Akşam eve gidince bir deneyeyim,gittim bide 2 tane kablo aldım,kablo bozuk sandım.
Öneri için teşekkürler hocam.



B
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Sorun çözüldü kablolar sıkıntılı çıktı.Bios update yapmama rağmen görüntü gelmedi.Aynı montör abimde de vardı,onda denedim onda da görmedi.abimde bi kablo daha vardı onunla denedik görüntü geldi.

İki farklı kablo aldım ikisinide almayın

Birinin markası DARK

Diğeride marka yazmıyor :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.