Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
295
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hotbird yardım
D
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Resimde gördüğünüz uydudan türksat bozulmadan
hotbird sinyali almak için ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
8 yıl
Yarbay

İmkansız. 2 uydu arasında yön ve açı farkı var. 2. çanak şart. Hotbirdde sadece İtalyan kanalları kaldı, batıda oturuyorsanız Astra 19.2 daha çok çeşit sunuyor.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @deneyci99
W
8 yıl
Yüzbaşı

boşver hotbirti astra19 u kur daha fazla kaliteli fta yayın izlersin...



P
8 yıl
Yarbay

Bu mümkün değil,her iki uydu için birer çanak anten gerek,çünki farklı yön ve frekansta çalışıyorlar.Kalın sağlıcakla.



E
8 yıl
Çavuş

belki tatmin olmamışsındır. aynı cevabı bi de benden dinle kardeş.imkansız.turksatın yanına 2.lnb koyarak izlesen izlesen azerileri izlersin.



yeni çanak şart. resmini çektiğin anten 90cm aynısından takıp disecq ile hotbird ü kurabilirsin.artık antenler pahalı değil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.