Merhabalar arkadaşlar. Şu LPG pompalarındaki basınç göstergesi tam olarak ne işe yarıyor? Depo basıncını mı pompa basıncını mı gösteriyor? O gösterge için kışın en az 9, yazın da en az 12 bar göstermeli deniyor. Aksi halde pompanın hileli olduğunu söyleyenler var. Konu hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sizce 3tl litre fiyatıyla 90tlye fullenen bir depo, 2.5tl litre fiyatıyla 45 tlye mi fullenir? Ayrıca böyle aşağı yukarı aynı seviyelerde olan firmalar arasındaki fiyat farkı bu kadar fazla olmaz...
Sizce 3tl litre fiyatıyla 90tlye fullenen bir depo, 2.5tl litre fiyatıyla 45 tlye mi fullenir? Ayrıca böyle aşağı yukarı aynı seviyelerde olan firmalar arasındaki fiyat farkı bu kadar fazla olmaz.Yorum yapmak için yorum yapmayın allah aşkına.
Böyle bir şeyi bende duydum.Mesela geçen bir arkadaş shellden 90 TL'ye fullerken petrol ofisinden 45 TL'ye fullemiş.Sanırım pompanın basıncıyla alakalı bir durum.
Sizce 3tl litre fiyatıyla 90tlye fullenen bir depo, 2.5tl litre fiyatıyla 45 tlye mi fullenir? Ayrıca böyle aşağı yukarı aynı seviyelerde olan firmalar arasındaki fiyat farkı bu kadar fazla olmaz.Yorum yapmak için yorum yapmayın allah aşkına.
Gazın araca dolumu için pompanın kompresör basıncına ihtiyacı var. Eğer gaz alırken kompresör hatta yeni hava basmışsa çok ama çok fazla gaz almış olursunuz. Şöyleki 30 liralık istersiniz ama tanka 40 liralik gaz gider.
Bu durum kullanıcının lehine olur. Lpg pompasındaki ba-
sınc 9 bardan aşağı olmamalıdır. Pompasinda gösterge olmayan ki bu kanunen zorunlu , 9dan aşağı olan yerden gaz almayin.
o göstergenin çalıştığının garantisi var mı peki? çalışmasa bile sabit kalabilir o ibre arkasına uzaktan kumandalı bir mekanizma yapsalar kimin haberi olur?
en iyisi arada başka petrollerden alıp de alıp hangisiyle kaç km yaptığını sürekli ölçmek hilesi varsa böyle belli olur
Şu LPG pompalarındaki basınç göstergesi tam olarak ne işe yarıyor?
Depo basıncını mı pompa basıncını mı gösteriyor?
O gösterge için kışın en az 9, yazın da en az 12 bar göstermeli deniyor. Aksi halde pompanın hileli olduğunu söyleyenler var. Konu hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >