2 ay önce iphone 7 aldım, şuan son sürüme güncel telefon, bugün çok önemli bi sınavım vardı saat 9 da, 7ye alarm kurdum, saat 10da kendiligimden uyandım bi baktım telefona ekranda alarm çalıyor, üstte ertele yazıyor alttan kapat yazıyor, bildiginiz alarm çalıyor ama SES YOK. bi alarmı bile beceremiyolar hay ben kafamı... bi daha nasıl bu lanet markaya güvenip bununla uyanıcam ben şimdi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ben iphone 5s var. yıldır kullanıyorum. Beni her gün 7 de uyandırıyor. Sesten rahatsız olduğum için sesi kapattım. Sadece titreşimiyle uyanıyorum rahatça bir gün uyanamadığım olmadı.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >