Genelde pc de oyun oynamiyorum ps4 ve xbox kullaniyorum asus gerek destegi ve belkide senelerdir kullandigimdan msi veya gigabyte dusunmuyorum.
Bugun İslemciyi ve anakarti cok uygun fiyata buldum.ddr4 ramler yuksek fiyat geldi bana.4gb dusunuyorum ama uygun denk gelirse arkadasin dedigi gibi 8gb cok daha guzel olur.
Ddr4 4gb veya 8gb rn uygun nerden bulabilirim.?
Peki bu durumda,
Asus z170k anakart
G4560 islemci
ddr4 8gb birbirleriyle cakisma veya uyumsuzluk sorunu yasarmiyim.
Toplamak istedigim,
Anakart --> Asus Z170-K soket 1151 (G4560 islemci icin genelde Msi H110 M modeli kullaniliyor galiba fiyat uygun oldugundan galiba)
İslemci --> Pentium G4560
Ram --> ddr4 4G
Anakarti ileriye dönük olsun diye ilerleyen zamanda i5 islemciye gecerim dusuncesiyle biraz yuksek model tuttum.
G serisi islemciyi kullanan ve bilgisi olan arladaslar eksisi artisi nedir olmasi gereken nedir fikirleri paylasirsa pcyi toplamayi dusunuyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miragle -- 21 Kasım 2017; 15:8:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >