Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
709
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ai'den çizdiğim Vektör olarak aktarılmadı! ACİL YARDIM!
R
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar, Flash Animasyon yapmaya çalısıyorum. Haliyle görselleri "vektör" olarak Ai' den çiziyorum. Görselleri Ai'de çizip, Flash'a aktarınca "ÇÖP KONTEYNIRI" hariç diğer hepsi vektör olarak aktarıldı. Fakat "çöp konteynırı" vektör olarak değil normal grafik olarak aktarıldı, haliyle berbat bir görüntü kalitesi ortaya çıktı. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Simdiden tesekkürler... :)

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >


(BİRİ Aİ'DEN PNG OLARAK EXPORT ETTİĞİM GÖRÜNTÜ, DİĞERİ FLASH'DAN EXPORT ETTİĞİM GÖRÜNTÜ)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiddLeR? -- 24 Ağustos 2017; 18:13:47 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.