Macbook'umdaki iCloud seçeneğini kapattığım zaman altında bulunan desktop da dahil tüm belgeler de haliyle gidiyor. Sürekli depolama alanı satın al ibaresi görmekten gerçekten çok sıkıldım. Acaba iCloud'u kapatmadan önce tüm belgeleri bilgisayarın kendi hafızasına taşıma gibi bir seçeneğim var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Macbook'umdaki iCloud seçeneğini kapattığım zaman altında bulunan desktop da dahil tüm belgeler de haliyle gidiyor. Sürekli depolama alanı satın al ibaresi görmekten gerçekten çok sıkıldım. Acaba iCloud'u kapatmadan önce tüm belgeleri bilgisayarın kendi hafızasına taşıma gibi bir seçeneğim var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.