Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
688
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CLONE CD YARDIM
C
19 yıl (902 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Slm;

Arkadaslar emuleden Caesar IV adlı oyunu indirdim. 1.27GB lik bu oyun 2CD Halinde geldi fakat icinde hepsi rarlı olan dosyalar var kucuk bir arastırma sonucu orjinal cd den klonlanmıs oldugunu ogrendim. Simdi sorum bu dosyaları nasıl tek bir setup haline getirebiliriz?veya clone cd programı kullanan bir arkadas bana nasıl yapılacagını anlatırsa cok sevinirim.

Tesekkurler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
19 yıl (2508 mesaj)
Binbaşı

rarlı dosyaları bir klasörde toplayıp Extract yaptınmı ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
19 yıl (902 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yapmadım cunku bayagı rar lı dosyalar var..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
19 yıl (1987 mesaj)
Binbaşı

rar dosyasını bi klasöre aç zaten o otomatik olareak diğer dosyaşarıda açacaktır ve büyük ihtimalle karsına bir iso dosyası çıkacaktır


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl (173 mesaj)
Teğmen

Büyük ihtimalle bütün rar dosyaları aslında tek bir rar dosyasıdır ancak kolay indirebilmesi için parçalara bölünmüştür. Arkadaşların bahsettiği yöntem sorunun tek çözümü gibi görünüyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.