BEYLER ACİL DÜKKAN YADA BİR İŞ YAPMAM GEREK ŞİMDİYE KADAR ÇALIŞTIM VE ŞİMDİ NE YAPCAĞIMI HANGİ SEKTÖRE GİRECEĞİMİ BİLMİYORUM AMA COCUKLUKTAN TİCARETTEN ANLARIM ISPARTA DAYIM BÜYÜK ŞEHİRDEKİ ARKADAŞLAR İYİ BİLİR TİCARET ASIL ORLARDA DÖNÜYOR SİZLERE SORMAK İSTİYORUM NE YAPSAM NASIL YAPSAM DÜKKAN E TİCARET VS (BENİM DÜŞÜNCEM KÜÇÜK EV EŞYALARI HOME CİLER GİBİ ZÜCCACİYE GÜZEL SUNUM MAZEMELERİ)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Valla arkadaşın önerisi hiç mantıksız gelmedi, insanlar o beş para etmez, uyduruk ürünleri bir arada görünce bayılıyorlar, ama dükkana malı yığacaksın, kafanı cevirdiğin yer mal dolu olacak.
kardeşim şuan 10 bin ama bu 50 yede çıkabilir para bulabilirim
Elindeki para alt düzeyde bir dükkan tutmana dükkana girmene anca yeterli olacaktır. iş yeri sahipleri hep en az 3 kira peşin + depozito ister. ruhsat alman ıvırı zıvırı zaten 10bini bulur
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.