Arkadaşlar merhaba bugün adamın biri arabama hafifçe çarptı. Tamponda ve kaputun altında çizik,boya kalkması var ayrıca kaput rahat kapanmıyor. Tutanak vs tuttuk. Şimdi bundan sonraki süreç nasıl olacak? Adam tanıdığı bir servise götürmeyi teklif etti ama ben yetkili servise götürmek istiyorum,bunun bana bir zararı olur mu? Araçta değişecek parça yok. Bir de adamın sigortası karşılayacak masrafı bu hasar benim tramerimde çıkacak mı? Kısaca ne yapmalıyım yarın sabah?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Tramerde görünmesini istemiyorsanız, karşı tarafın teklif ettiği bir yere götürüp yaptırın. Eğer yetkili servis ya da karşı tarafın sigortasının belirttiği yerlerde yaptırırsanız tramerde kaydı görünür. Ayrıca önceki halinin resimlerini de çekin. Aracı satarken hasarlı kısmı gösterirsiniz en azından.
Tamponda ve kaputun altında çizik,boya kalkması var ayrıca kaput rahat kapanmıyor.
Tutanak vs tuttuk.
Şimdi bundan sonraki süreç nasıl olacak?
Adam tanıdığı bir servise götürmeyi teklif etti ama ben yetkili servise götürmek istiyorum,bunun bana bir zararı olur mu?
Araçta değişecek parça yok.
Bir de adamın sigortası karşılayacak masrafı bu hasar benim tramerimde çıkacak mı?
Kısaca ne yapmalıyım yarın sabah?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >