Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
440
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Android php ve mysql hakkında.
L
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.
Yaptığım bir proje hakkında bir sorum olacak. Bir ürün satış mobil projesi yapmaya çalışıyorum. Bir mysql veri tabanım var ve php kullanarak bir api tasarlayacağım.Verileri ise android ile kullanıcılara görüntüleyeceğim. Yapmaya çalıştığım şey şu kullanıcılar ana menülerine giriş yapınca veritabanındaki bütün ürünleri göstermek istiyorum.Ürünler yukardan aşağıya doğru bir scrollview içerisinde görüntülenek ve kullanıcı ekranı aşağıya doğru kaydırırken yeni ürün resimleri görüntülecenek. Sorum ise şu bu işlemin tam olarak nasıl olacağını bilmiyorum.Verilerin hepsini tek seferde çekip androidde görüntülemem mi gerekiyor.(Verilerin hepsini çekmemin çok yük getireceğini düşüyorum).Ya da verileri php den parça parça mı yollamam gerekiyor tam olarak ne yapmam gerektiğini çözemedim.
Bu konuda bana fikir verebilecek , yapmama gerekeni söyleyebilecek arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum. Teşekkürler..



T
7 yıl
Yüzbaşı

Öncelikle verinin boyutu ve tipi burda önemli, verinin içine fotoğraf var mı?[ki tahminen vardır]. Kategorilere bölünecek mi vs?

Bence parça parça yolla , ve pagination yap bu sayede hem kontrolü kolay olur hem de bir anda çok yüklenmezsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.