L

Onbaşı
23 Eylül 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
2 yıl
Sennheiser 350bt vs Sennheiser 400s hangisini almalıyım?
Selam arkadaşlar,
Bu iki kulaklık da sennheiser türkiyede şuanda indirimde. 350bt 850tl ve 400s ise 500 tl. Bu ikisinden birisini almak istiyorum ama çok kararsız kaldım. Evde bilgisayar başındn, iş yerinde bilgisayar başında, işten eve gelirken serviste ve servisten eve giderken 15 dk lik yürüme mesafesinde aynı zamanda gün içinde evde kullanmak için kulak üstü kulaklık bakıyorum. Bu amaçla şarj derdi olduğu, fiyatı biraz daha pahalı, kablolu kadar uzun ömürlü olmaz ve de bluetooth sürekli kafada olacağı için sağlıksız olabilir diye düşündüğüm için kablolu olan 400s modelini düşünüyorum ama kablolu da olunca masa başı dışında eve yürürken rahatsız edebilir diye düşündüm. Günde iş ve günlük hayat toplamda 8 saat kadar kulaklık kullanıyorum. Biraz karışık anlattım kusura bakmayın kafam da baya karışık zaten ama siz benim yerinde olsanız hangi modeli tercih ederdiniz?
Ayrıca kulaklık bakan varsa sennheiser Türkiye sitesine baksın derim yılbaşı için baya bi indirim var.
L
4 yıl
Amazfit gtr or huawei watch gt sport
Selam arkadaşlar,

İki akıllı saat arasında kaldım. Fiyatları hemen hemen aynı. Hangisini almalıyım sizce ?
L
4 yıl
Fista lpg önerisi
Herkese selam,
2010 model ford Fiesta 1.4 otomatik arabam var. Biraz fazla yakıyor tüp taktırmayı düşünüyorum. yıllık 10 bin km kadar yapıyorum. Sizce taktırmalı mıyım? Hangi markaları önerirsiniz.
L
6 yıl
3d Printer Çıktıları için hangi boyaları kullanabilirim?
Herkese selam.
3d printerim var ve flamentten figürler basıp boyamayı düşünüyorum. Bu figürleri boyamak için hangi boya türlerini kullanmamı önerirsiniz?
L
6 yıl
Kelime Ezberleme Oyunu Bilen var mı?
Selam arkadaşlar.
İngilizce kelime ezberlemem lazım onun için benim yazdığım kelimeleri bana soru şeklinde soracak bir uygulama arıyorum. Ben kelimeleri belki de anlamlarını yazacağım o da yadıklaklarım arasından soru soracak.
Böyle bir uygulama kullanan gören duyan önerisi olan varsa söyleyebilir mi.
Teşekkürler.
L
7 yıl
Oyun Oynarken Hangi Uygulamayla Sohbet Edebilirim?
İyi günler arkadaşlar.Telefonda online oyun oynarken oyundaki arkadaşlarla sohbet edebilmek istiyorum.Bunun için fazla internet yemeyen ios ve androitte çalışabilen oyun oynarken arkada çalışabişecek bir sohbet uygulaması arıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum..
L
7 yıl
Mysql den nasıl daha hızlı resim çekilir?
Merhaba arkadaşlar
Msqsl veritabanına blob tipinde bir değişken tanımladım ve androidden imageleri bitmap olarak alarak veritabanına kaydedebiliyorum.Sorunum şu, veritanından birçok row çekmem gerekiyor ve o zaman bitmap datalar geldiği için veriler çok yavaş geliyorlar.Verilerin daha hızlı gelmesi için imageleri farklı bir şekilde kaydetmek ya da daha farklı bir fikri ve tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa severim..
L
7 yıl
Android Studio Ürün Görüntüleme Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar
Android studioda yaptığım bir ürün satış projem için ana ekran tasarlamam gerekiyor. Ekranın görüntüsü resimdeki gibi olmalı.< Resime gitmek için tıklayın >
Veritanından ürünlerin bilgilerini alabiliyorum.Gelen ürün bilgilerini ekranda bir scrollview içerinde sıra ile resimdeki gibi görüntülemek istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim bilgisi olan fikir vermek isteyen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.İyi akşamlar...
L
7 yıl
Android php ve mysql hakkında.
Merhaba arkadaşlar.
Yaptığım bir proje hakkında bir sorum olacak. Bir ürün satış mobil projesi yapmaya çalışıyorum. Bir mysql veri tabanım var ve php kullanarak bir api tasarlayacağım.Verileri ise android ile kullanıcılara görüntüleyeceğim. Yapmaya çalıştığım şey şu kullanıcılar ana menülerine giriş yapınca veritabanındaki bütün ürünleri göstermek istiyorum.Ürünler yukardan aşağıya doğru bir scrollview içerisinde görüntülenek ve kullanıcı ekranı aşağıya doğru kaydırırken yeni ürün resimleri görüntülecenek. Sorum ise şu bu işlemin tam olarak nasıl olacağını bilmiyorum.Verilerin hepsini tek seferde çekip androidde görüntülemem mi gerekiyor.(Verilerin hepsini çekmemin çok yük getireceğini düşüyorum).Ya da verileri php den parça parça mı yollamam gerekiyor tam olarak ne yapmam gerektiğini çözemedim.
Bu konuda bana fikir verebilecek , yapmama gerekeni söyleyebilecek arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum. Teşekkürler..
L
7 yıl
Port Açma
Merhaba arkadaşlar.
Port açmam gerekiyor ama kyk da kaldığım için modeme giremiyorum. Port açmak için başka bir yol var mıdır acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.