Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
8
Cevap
1026
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iOS 10.1.1 beta4.1
B
10 yıl (839 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Koskocaman BROKEN yazısını görmeden beta 4.1i yükledim, cydia açılıyor ama uygulama respring attığında siyah ekrana düşüp 2dk sonra tekrar başlatıyor telefonu.
Kısacası tweaklara ulaşamıyorum. Bu versiyonu silip beta 3 indirme şansım var mı? Yoksa restore yolu mu gözüküyor?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
10 yıl (772 mesaj)
Yüzbaşı

Bende senin gibi yaptım olmadı. Sonrada beta3 ü kurdum sorunsuz oldu


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
10 yıl (839 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

aynı mail adresi kullanıp sertifikaya güven mi dediniz?




Bu mesajda bahsedilenler: @mali76
B
10 yıl (485 mesaj)
Teğmen

Beta 3'ü nasıl kurdunuz? iOs 10.2'den dönüşlerde imzalar kalkmıştı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mali76
D
10 yıl (546 mesaj)
Yüzbaşı

Sesli guldum

Hocam arkadaslar jbden bahsediyor



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @bolanka
S
10 yıl (660 mesaj)
Yüzbaşı

Hocam eğer telefon kullanılmayacak duruma düştüyse apple'ın websitesinden telefonun tüm içeriğini sil diyin bu sayede sürüm kalıyor sadece jb gidiyor. Son çözümünüz bu olsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
10 yıl (1301 mesaj)
Yüzbaşı

ben telefonu sıfırladım cydia uygulaması silinmiyor



E
10 yıl (15893 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ScarHand

Hocam eğer telefon kullanılmayacak duruma düştüyse apple'ın websitesinden telefonun tüm içeriğini sil diyin bu sayede sürüm kalıyor sadece jb gidiyor. Son çözümünüz bu olsun.

Apple websitesinden nasıl yapılıyor bu durum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl (120 mesaj)
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: ender


quote:

Orijinalden alıntı: ScarHand

Hocam eğer telefon kullanılmayacak duruma düştüyse apple'ın websitesinden telefonun tüm içeriğini sil diyin bu sayede sürüm kalıyor sadece jb gidiyor. Son çözümünüz bu olsun.

Apple websitesinden nasıl yapılıyor bu durum.

icloud.com'a giriyorsun. iphone'umu bul'dan her şeyi sil demen lazım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.