Yalın internet paketine başvuru yaptım.Ankastre (kutudan)gelen hattı direk bağlantı ile sabit telefona bağlayınca sorunsuz kullanabilirken internete bağlayınca dsl ışığım yanmıyor.Türknet bana hattımın taşındığı bilgisini yalan söylüyor diyerekten ttneti aradığımda hattımın taşındını öğrendim.Diğer bir çözüm yolu olarak 0 n17u modemimi farklı issde çalıştırdım herhangi problem yok.Size sormak istediğim: -internet hattımın açıkça bağlantısı olmadığı görünürken (bağlantı olsa ya yüksek ping problemi ya hat kesilme problemi yada düşük hız problemi yaşarım ama dsl ışığım yanar diye düşünüyorum)3arıza kaydımada olumlu(aslında olumsuz hala problem devam ediyor) dönüş yapılıdı işleri neden yokuşa sürüyor olabilirler. -Bu durumda benim yapabileceğim bir işlem varmı?benden kaynaklı bir sorun olabilir mi? Çözüme en kısa nasıl gidebilirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hattı aktif etmek için 3 kere arıza kayıdı açıp btk ve bimere şikayette bulundum son arızanın bugün 3.günü ve hala aranmayıp sorununda düzeltildiği yok bekliyorum bakalım.
Ayrıca farklı bir bilgi vermek gerekirse online işlemlerde herhangi bir kullanım veya paket bilgisi gorüntuleyemiyorum.Hat gelmese bile kullanıcı aktif olursa paket bilgileri işlenmesi gerek değilimi?Benim çıkarımım sahada herhangi bir problem olmamasına karşın hattım sistemde bir problemden dolayı aktif hale getirmediği.Kullanan arkadaşlar ilk kullanım dan itibaren paket bilgilerini görüntüle biliyor muydu söylerse sevinirim
Salı günü ilk bağlantı gerçekleşti. Tarife bilgilerini, kulanım bilgisini online işlem merkezinden görüntüleyebiliyorum. Müşteri hizmetleriyle görüştüğünüzde bir de bu sorunu söyleyin. Belki çözerler.
Bugün itibariyle kötü haberi aldık her yerde hattımın 74 mbit destekleyeceği teminatı almama rağmen santraldeki arkadaşlar en fazla 16mbit kullanabileceğimi söylemişler vdsl modem cat6 kablo çekmemiz hepsi yalan oldu teşekkürler Türknet
-internet hattımın açıkça bağlantısı olmadığı görünürken (bağlantı olsa ya yüksek ping problemi ya hat kesilme problemi yada düşük hız problemi yaşarım ama dsl ışığım yanar diye düşünüyorum
-Bu durumda benim yapabileceğim bir işlem varmı?benden kaynaklı bir sorun olabilir mi? Çözüme en kısa nasıl gidebilirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >