Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
799
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Seat İbiza 1.4 Benzinli / Motor Sıcakken Marş Almama
S
10 yıl (267 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar aracımda yeni başlayan bir problem hakkında tecrübesi olanlar varsa danışmak istiyorum, motor hava sıcaklığından bağımsız olarak ilk marşta çalışıyor (-1 derecede bile) fakat aracımı park edip 5-10 dk ya da 30dk sonra yeniden çalıştırmak istediğimde marş motoru her zamanki gibi dönüyor bir sıkıntı yok fakat marş almıyor, ancak bir kaç defa denediğimde yoğun benzin kokusu eşliğinde marş alıyor sonrasında sıkıntı olmuyor tecrübe eden ya da çözümü bilen var mı acaba?


Not: Kontağı bir kaç defa üst üste kapatıp tekrar marş verdiğimde yağ ikaz ışığının yandığını farkettim.
Not2: Marş verirken debriyaja basılı tutuyorum ve vites boşta.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suntoday -- 10 Nisan 2016; 22:02:02 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.