Arkadaşlar uzun yıllardır fotoğrafçılık yapıyorum, elimde kendi dslr makinem ve ekipmanlarım mevcut. Fakat nikon'a geçme düşüncesindeyim. Bütçemin de düşük olması sebebiyle soruyorum, artık neredeyse 8 yaşına gelecek olan D90 + 18-105VR alınır mı ? Onun yerine iki ay daha sabredip ikinci seri D7000 + 18-105VR almak daha mı iyi olur ?
nikon d90 bir efsane,ama sen gene 2 daha para biriktir d7000 al. nikon d90 harbiden efsane,çünkü onla aynı dönemlerde çıkan öteki rakip markaların makineleri şimdilerde 500tl lere satılırken bu hala 1000tl nin üzerinde.
nikon d90 harbiden efsane,çünkü onla aynı dönemlerde çıkan öteki rakip markaların makineleri şimdilerde 500tl lere satılırken bu hala 1000tl nin üzerinde.
Bu mesajda bahsedilenler: @Kagaan_S
Bu mesajda bahsedilenler: @ozbey08