4 5 senelik laptop iş görmez duruma gelene kadar kullandık. Yeni jenerasyon oyunlarını mutlu mesut oynayabileceğim. Ekran kartı çevresinde şekillenmiş f/p açısından uygun bir kasa toplamaya acil olarak ihtiyacım var. Anlık bakiyem 2000 tl max 500 lira daha arttırabilirim. Ayrıca evimde müzik çalışmaları yapıyorum. Harici ses kartım mixerim Led tv ve pc monitörümüde kombine olarak kullanmak istiyorum mümkünse. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ayrıca evimde müzik çalışmaları yapıyorum. Harici ses kartım mixerim Led tv ve pc monitörümüde kombine olarak kullanmak istiyorum mümkünse. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >