aynıysa alınır ama hiç uçmadıysan ilk yatırımını simulatör kumandasına yapmanı öneririm. Öncelikle simülator de uçman helikopterde yaşayacağın kırımı en aza indirir.
22 sinde gece sipariş ettiğim v911 v2 24 ündr saat 11 sularında elime geçti, ben öneririm ve aklına takılan bir şey olursa siteden mailini bul outlook üzerinden mesaj at
aynıysa alınır ama hiç uçmadıysan ilk yatırımını simulatör kumandasına yapmanı öneririm. Öncelikle simülator de uçman helikopterde yaşayacağın kırımı en aza indirir.
Bu konuda çok haklısın Benim ilk helikopterim oldu kendisi yeni geldi ama korkuyorum uçuramıyorum
Ben aldım kardeşimnöneririm ama bence sen ilk 3 kanalli al hepsiburada falan hele kalabalık bir ortam ise yani sadece evde uçuranileceksen zor oluyor.Şu an rahat rahat rahat kaldırmaya başladım heliyi ama sağa dogru çekiyor kaldırmadan önce trim işlerinden de anlamıyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.