Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
841
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Acil Termostat , trv ve petek ölçüleri yardım.
R
11 yıl (1056 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar 140 M'' evim var. son kat 7.katta oturmaktayım. Bina yeni. Adana ilinde oturuyorum.
Kombi olarka Buderus gb062 kombi taktırdım.

ODALARA KAÇ MKARE PETEK TAKTIRAYIM. BİRDE KALDE FİYATI UYGUN BÜTÇE ÖNEMLİ BENİM İÇİN KALDEMİ YOKSA FAZLA PARA VERMEYE GEREK VARMI?

Açık mutfak : 17 mkare

Ara hol : 20 mkare

Salon: 20 mkare

Yatak Odası: 15 mkare

Çocuk Odası: 10 mkare

Cam Balkon : (15 mkare ) 50-60 cm kullanacağım yeri o kadara müsade etmektedir. ( kombi burda )

BİRDE DANFOSS RA2000 vana düşünüorum kombiye en yakın oda sırayla açık mutfak- salon - ara hol- banyo - yatak odası - çocuk odası

kaç tane takmam gerek ve hangi odalara ?

son olarak sabah 7 akşam 6 'ya kadar hafta içi evde olmuyoruz. oda termastatı düşünüyorum. gerek varmı? varsa rc10 tavsiye ettiler modilasyonlu falan diye ,, ben cep telefonundan kumanda edebileceği birşey düşünüyordum ama garanti devre dışı kalır falan dedi taktirdiğim firma ? doğrumudur ? ne yapmam lazım lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockEvi -- 6 Eylül 2015; 0:45:02 >

Z
11 yıl (7303 mesaj)
Yarbay

Merhaba,
Kalde markasını kesinlikle tavsiye etmiyorum onun yerine kesinlikle Demirdöküm Plus taktırın.

Mutfak: 100x60cm
Hol: 120x60cm
Salon: 180x60cm veya 90x60cm*2 adet
Y.odası: 140x60cm
Ç.Odası: 100x60cm
Cam balkonda ısı kaybı yüksek olduğundan peteğe gerek yok fakat kombiye kaliteli dolap yaptırın.

Hol ve banyo hariç diğer tüm peteklere termostatik vana taktırın. Cep telefonundan kumanda edebileceğiniz uygun fiyatlı bir tek Cosa var fakat firmanın dediği gibi kombi garanti dışında kalıyor. RC10 yerine programlama özelliği olan RC25 tercih edebilirsiniz, montajını hole petekten en az 2 metre mesafeye yaptırın.




Bu mesajda bahsedilenler: @RockEvi
H
11 yıl (10458 mesaj)
Yarbay

takip



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.