Merhaba 3 aydır Discovery Air kullanmaktayım. Cihazdan genel olarak memnundum ki kasanın yamuldugunu fark ettim. Cihazı düşürmedim veya sert biyere çarpmadım. Ve kasanın yamulduğu yer plastik değil sert bi malzemeden yapılmış. Bu yamulmada ısınmanın bi etkisi olabilir mi?
telpa dünyasına hoşgeldin..... cihazda tasarım hatası, mühendislik hatası, kalitesiz malzeme yoooook.
hepsi senin suçun, garanti kapsamı dışında
geçmiş olsun hocam
ben de size birkaç anımı anlatayım
General Mobile PİŞMANLIKTIR hele hele de elinize discovery geçtiyse.
2 yıllık General Mobile discovery kullanıcısıyım.
1- 6. ayında şarj soketi bozuldu. (kullanıcı hatası deyip 50 tl aldılar) 2- 1 seneye kalmadan tekrar bozuldu. 3- ekranda onlarca ölü piksel çıktı. 4- bu ölü pikseller mantar gibi büyüdü ve fındık kadar oldu yayıldı ekrana. 5- garanti kapsamına sokmadan ücret istediler 250 küsür TL. 6- cihaz geri geldiğinde hafıza kartı görmedi ve kasayı 2 yerden kırmışlar, vidayı fazla sıkmış. 7- zaten zayıf dayanıksız olan cihaz çöp oğlu çöp oldu.
buyurun size resimler.
ne zamandır ölü piksel kullanıcı hatası oldu????
evet discovery çabuk bozuluyor diğerlerine göre fakat sıkıntı bu değil. GM den telefon alınmaz, ya da son tercih olur neden mi?
Çünkü cihazlarının arkasında durmuyorlar. Berbat bir kalite 300 tl lik yerli cihazdan daha berbat. herşeye kullanıcı hatası demese yapıverse ortada sorun olmaz ama özetle telpa = pişmanlık
< Resime gitmek için tıklayın >]
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan4854 -- 19 Temmuz 2015; 0:36:23 >