H

Çavuş
23 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
8 yıl
2011 Fiat grande punto 1.2 69 hp degerlendirmem
Yaklaşık 6 ay önce 110.000 kmde Fiat Grande punto 1.2 69hp gücünde değişensiz aracı 27.000 tl`ye satın aldım. 1.500 tlye landi marka lpg taktırdım.Aracı aldıktan sonra çevredeki çok bilmişler. O motor çekmez, fiata okadar para verilir mi vs diye baskılara başladılar. Ben öğrenciyim yakıt önemli dedim anlamadılar. Güvenlik önemli dedim(NCAP 5 yıldızı var) yok anlamadılar.

6 ay sonunda doğru bir tercih yaptığını anladım. Araçta şuana kadar yaşadığım tek sıkıntı arka kapılarından yağlamakla geçmeyen gıcırtı sesi oldu. Araç garanti dışı olmasına rağmen Fiat call centera yaptığım şikayet sonunda servise yönlendirildim ve ücretsiz değiştirildi. Yaklaşık değişim ücreti 270 tldir.
Araç gitmez diyen arkadaşlar evet kırsal yerlerde oturuyorsanız, yollar bozuksa anlık dik yokuşlar da varsa bu araç zorlanıyor. Fakat uzun yolda böyle bir sıkıntı asla yok. 690 km yol yaptım 100 TL yakıt yaktım. Araçın yıllık vergisi 400 tl civarında varsa daha iyisi buyursun gelsin.
H
8 yıl
Karlı havada araç kullanırken hipnoz olmak
Merhabalar dün gece bulunduğum şehirde araç kullanırken yoğun kar yağışı başladı kar taneleri cama doğru hızlıca çarparken araç gitmiyormuş gibi bir his oldu. Ortalama hızım 70 km civarındaydı. kontrolü kaybetmek işten bile değildi. Sizce bu durum normalmidir. Kar tanelerinin cama karsiyonden gelmesi bu hissi verir mi. Yoksa konu noralojik mıdır?
H
9 yıl
Discovery Air inceliğin kurbanı mı oldu?
Merhaba 3 aydır Discovery Air kullanmaktayım. Cihazdan genel olarak memnundum ki kasanın yamuldugunu fark ettim. Cihazı düşürmedim veya sert biyere çarpmadım. Ve kasanın yamulduğu yer plastik değil sert bi malzemeden yapılmış. Bu yamulmada ısınmanın bi etkisi olabilir mi?

< Resime gitmek için tıklayın >]
H
11 yıl
Laptop ısınma sorunu çözümü
Laptop kullanıcılarının çoğu ısınma sorunundan şikayetçi. Her ne kadar yeni nesil bilgisayarlarda bu soruna yönelik yeni teknolojiler kullanılsada sorun devam etmekte. Bu konu için yapmanız gerekenleri sıralıyorum.

1. Bilgisayarınızı düz ve sert zeminlerde kullanın.

2)Bilgisayarı fişe takılı kullanırken bataryayı çıkartın çünkü batarya takılıysa ısınacak ve bilgisayara extra ısı verecektir.

3) Bilgisayarınızı kullanımınıza göre yeni bir güç planı oluşturun.

4) Kullanmadığınız uygulamaları kapatın.

5) Laptop soğutucu almanız hava akımını hızlandıracaktır imkanınız varsa bir laptop soğutusu alın.

6) Bu yöntemlerin hiç biri işe yaramıyorsa laptopunuzun fanının temizlenmesi gerek. Bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgi ve Hp, Dell, Asus, Lenova markalarında fan temizliği nasıl yapılır videolarını alt taraftaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Laptop ısınma sorunu çözüm yolları
H
11 yıl
Link değişimi yapmak istermisiniz.
Arkadaşlar gençlere yönelik üniversite hayatı, müzik, oyun vb alanlarda paylaşımlar yaptığım kişisel blogumla link değişimi yapacağım günlük tekil hit 700-800 arası çoğul 1200 civarında link değişimi yapmak isteyen arkadaşlar sitemdeki iletişim sayfasından irtibat kurabilirler site: http://manulelmedya.blogspot.com
H
11 yıl
Laptop hızlandırma yolları
Merhaba arkadaşlar bugünlerde bana sıkça sorulan bir soru laptop hızlandırma yolları nelerdir?Ben de bu konuyla ilgili donanımsal olmayan bir yazı paylaşmak istiyorum. Lütfen sizlerde konuyla ilgili tecrübelerizi paylaşın. Eklemeler veya düzeltilecek bir şey varsada belirtirseniz sevinirim.

Laptop hızlandırma

1)Plan ayarlarını değiştirerek işlemci kullanım oranını %100 yapmak
2)Bilgisayardan gereksiz programları, dosyaları kaldırmak ve ardından disk birleştirisini çalıştırmak
3)Bilgisayarınızın normal performansını yakalayabilmesi için iyi bir virüs programıyla bilgisayarınızı taratmak ve virüsleri silmek
4)Bilgisayarınızı işlemcisini yoran oyun vb. güçlü uygulamalar kullandığınızda sistem ısısı artacakcaktır buda performans kaybı demektir bunun için iyi bir soğutucu kullanmak
5)Başlangıç programlarından sürekli kullanmadığınız programları kapatarak hem bilgisayar açılışı hızlandırmak hemde bilgisayar açıldıktan sonra işlemciyi rahatlatmak

5 yolu ayrıntılı biçimde blog sitemde anlattım buraya tıklayarak konunun geniş içeriğini okuyabilirsiniz.
H
11 yıl
Youtube videoları ve telif hakları
Arkadaşlar web siteme arada sırada youtube videolarından oluşan şarkı listeleri ekliyorum.Eklediğim şarkıların offical video olmasına dikkat ediyorum, durum bu şekildeyken bile telif hakları karşı bir davranışmı sergiliyorum? Eğer bu olay telif haklarına karşı bir durumsa sorumluluk youtube'a mı aittir? Bununla ilgili bir kaynak bulamadım siz konunun detayını biliyorsanız açıklarmısınız?
H
11 yıl
Google analytics ve blogger istatistikleri uyuşmazlığı
Arkadaşlar blogger ve analytic'steki günlük sayfa görüntüleme sayıları neden farklı çıkıyor? Blogger istatistiklerinde 982 sayfa görüntülemesi gördüğümde analytics 665 civarı birşey veriyor.
H
11 yıl
Üsd - kpds için kaynak lazım
arkadaşlar üds sınavına hazırlanmak için kaynak kitap önerileriniz varmı?
H
12 yıl
Gençlere yönelik bir blog sitesi!
merhaba arkadalar manuelmedya.blogspot.com adlı blogu açtım bişeyler yazıp çiziyorum arada bi uğrarsanz beni mutlu edersiniz teşekkürler şimdiden :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.