Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
1026
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xposed gerektirmeyen Uygulama DPI değiştirebilecegim bir uygulama arıyorum
L
12 yıl (2503 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Appsettings kullanıyordum ama Android L'de xposed çalışmadığı için Appsettingsi artık kullanamıyorum. Yerine sadece istediğim uygulamaların dpi değiştirebileceğim bir uygulama biliyor musunuz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

A
12 yıl (819 mesaj)
Yüzbaşı

Uygulama başına değişim yapan uygulama var mı bilmiyorum ama bütün telefonun dpi'ını değiştiren textdroider dpi var. Android 5.0'da da ART'den Dalvik'e dönersen xposed çalışması lazım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Pachenkov
L
12 yıl (2503 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

Uygulama başına değişim yapan uygulama var mı bilmiyorum ama bütün telefonun dpi'ını değiştiren textdroider dpi var. Android 5.0'da da ART'den Dalvik'e dönersen xposed çalışması lazım.

Teşekkürler yorumunuz için. Art'tan dalvike dönmeyi developer options kısmından yapıyordum KitKat kullanırken ama Android L'de böyle bir seçenek yok ben başka bir yöntemini bilmiyorum değiştirmenin. Root Explorer ile tüm dpi değiştirdim ama uyum sorunu olan rehber vs. gibi spesifik olanları değiştiremiyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.