Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
1083
Tıklama
0
Öne Çıkarma
4.20 ile gelen client sıkıntıları
A
12 yıl (455 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bu nedir arkadaş yaa değişiklik yapacaz diye oyunu mahvettiler . Clientte son zamanlarda gelen oyun istekleri görünmüyor. Oyun sonrası istatistikler bekleniyor da kalıyor. Şampiyon seçiminde rötarlı seçiyor veya süre bitse bile öylece kalıyor. özellikle özel oyunlarda odaya bile girmiyor. Çok rica ediyorum birisi şunu yolunu yordamını öğretsin ne yapabilirim. Arkadaşlarla özel oyun partisi vericektik giremedim tüm gecem zehir oldu.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
12 yıl (455 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

up up yokmu bi insan evladı forum ölmüş beyler



R
12 yıl (1626 mesaj)
Binbaşı

Aynen herşey gecikmeli geliyor,ayrıca çok delay oluyor internetten olduğunu sanmıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl (455 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Kaypey

Aynen herşey gecikmeli geliyor,ayrıca çok delay oluyor internetten olduğunu sanmıyorum.

Kesinlikle ülkemizdeki internet altyapısı falan diye bahane buluyorlar. Bu yamadan önce böyle şeyler olmuyordu. Ne zaman büyük değişiklikler oluyor oyun sapıtıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
12 yıl (1626 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: LunaticGamer

quote:

Orijinalden alıntı: Kaypey

Aynen herşey gecikmeli geliyor,ayrıca çok delay oluyor internetten olduğunu sanmıyorum.

Kesinlikle ülkemizdeki internet altyapısı falan diye bahane buluyorlar. Bu yamadan önce böyle şeyler olmuyordu. Ne zaman büyük değişiklikler oluyor oyun sapıtıyor.

Hergün ttnet'i aramaktan bıktım 1-2 hafta öncesine kadar sağlamdı,kadın bugün hızınızı yükseltiyorum dedi hâla aynı oyundan kaynaklı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
12 yıl (17 mesaj)
Onbaşı

4.20 yamasından sonra gelen sorunlar herkeste ortak bir sorun halinde. FPS sıkıntıları, ping sıkıntıları, client sorunları(özellikle hafta sonları), oyundan düşmeler, takılmalar, sohbet oturumunun geç açılması vs vs. Yaklaşık 1.5 aydır LoL teknik ekibiyle sürekli temas halindeyim. Oyundaki bütün sorunların hepsini yaşıyorum neredeyse ve bu sorunları tek tek gününe gününe belirttim, bir çok işlem yaptırdılar gerek network ağı gerek bilgisayar güvenlik ayarlamaları gibi bir çok düzeltmeler yapıldı fakat sorunum hiç bir şekilde çözülmedi. İnternette bu sorunu çözebileceğini iddaa eden bir ton program indirdim denedim. Sonuç olarak bilgisayarın anası ağladı ama oyunda hiç bir değişiklik olmadı. Son çare olarak teknik sorumluya sorunun yamadan kaynaklı olabilitesini sordum(Tabiki evet yamadan demedi :) ). Ya internet alt yapısıyla kaynaklı ya da bilgisayarın engellemeleri, virüs vs vs gibi şeylerden bahsedildi( Bilgisayarıma format attım dememe rağmen). Bugün oyun kabulündeyken oyun takıldı ve sunucuya rapor gönderiliyor dendi sonra oyunu kapatıp açmaya yeltendim ama tamı tamına 12 sefer oturum açmaya çalıştım oturum açılıyor da takılı kaldı bir türlü giremedim. Ben bu oyunu mutlu olmak, vakit geçirmek, stres atmak ve zevk almak amacıyla girdiğimden ötürü, üstüne bu saydıklarımdan son 2 ayda hiç birini yakalayamadığımdan ve aksine stres atmak yerine daha çok stres olduğumdan bugün aldığım bir kararla oyunu sildim. Benim kanaatim bu sorunların tümü yamadan kaynaklı ve LoL yıllardır bu kadar geniş çaplı bir yama kullanmadığından, böylesi deneyim sahibi olmadığından ve yeterli etütleri yapmadığından Türk serverındaki çoğu oyuncuyu cendereye aldı. Bana kalırsa bu yama sadece Avrupa serverlarında oynayan pc ve internet ağı güçlü olan ülkeler için geliştirilmiş bir yama. Türkiyede oynayan oyuncuların donanım ve internet ağlarını okadar dikkate alarak yapılmış bir yama değildi. Bunlara rağmen o kadar çok şikayet yağıyor ki yinede hatalarını kabul etmiyorlar. Hatta oyalama mantığıyla "Kel kod ver!" ve ya "hafta sonu 2 kat ip" kampanyalarıyla kullanıcıları bir şekilde oyunun içinde tutmaya çalışıyorlar. Umarım bu hataları kabul etmeselerde kısa bir süre içinde destekleyici bir yama üretip oyuncuların hizmetine sunarlar. Benim 3 senelik LoL hayatımdan bukadar.



D
Doğum gününü kutla!
12 yıl (862 mesaj)
Yüzbaşı

Bu sorun duzelene kadar dereceli girilmez



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
12 yıl (6177 mesaj)
Yarbay

5 araliktaki lag sorunundan baska bisey yok

He oyunculari tutmak icin ip veriyolar aynen he yav he



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
12 yıl (38492 mesaj)
Yarbay

Bende de bazen menü lagı oluyor, hero seçiyorum sunucudan veri alınıyor falan diyo. Bu aralar yok ama



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl (2132 mesaj)
Binbaşı

bende lag sorunu var



O
12 yıl (3683 mesaj)
Yarbay

İki kez ranked champ seciminde sunucu baglantisi kesildi. Puanlarimda gitti.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
12 yıl (6681 mesaj)
Yarbay

Bende hiçbir problem yok olmadıda ? Bence sorun sizde.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
12 yıl (6877 mesaj)
Yüzbaşı

Bendede menü lagı oluyor anlamadım arkadaş, sohbet gidiyor kendi kendine kafayı yiyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl (17514 mesaj)
Yarbay

Ben de sıkıntı yok fakat cuma cumartesi günleri arkadaşıma inv atıyorum,görmüyor bile.Odaya katılıyor sıraya giriyoruz onda girmiyor.Var ciddi sıkıntı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.