R

Binbaşı
20 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
7 yıl
Ödüller için duo
Selamlar

Bir arkadaşımın hesabını gold veya plat yapmayı düşünüyorum.Silver veya gold olupta yükselmek istiyen var ise özelden yazabilir.Fazla ölmediği sürece bir sorun çıkacağını sanmıyorum.Hem size yardım etmiş olurum, aynı zamanda daha seri maç kazanırız.Geçen sezonu master bitirdim, şu an hesabım d2 1 haftadır giremiyorum.
R
8 yıl
Kediler için hediye
Selam

Arkadaşlar bir arkadaşımın 2 kedisi var, kedileri çok seviyor aşık.Belki aranızda besliyenleriniz vardır.Kediler ile alakalı bir hediye almayı düşünüyorum.Fakat doğru düzgün bir şey bulamadım, sizin fikirlerinizi almak istedim.
R
8 yıl
Renk paketleri hk. Bilen var mı ?
Selamlar

Arkadaşlar bende fizz ve renk paketi var.Fizzi geri iade edebiliyorum.Fizzi geri iade edip, ilerde tekrar alırsam renk paketi durur mu ?

Durur gibi geliyor fakat tam emin olamadım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
R
8 yıl
İphone 6S wifi sorunu
Selam arkadaşlar

Bugün akşam saatlerinden beri wifiye bağlandıktan 10-20 sn sonra wifi kopuyor 10-20 sn sonra tekrar geliyor.Hep böyle bir döngü var.Öbür telefonlarda sıkıntı yok, ilk defa böyle bir sorun ile karşılaştım.Fikri olan veya yardımcı olacak varsa sevinirim.

Teşekkürler.
R
8 yıl
Sebze yemeği önerisi
Selamlar

Arkadaşlar diyet sebze yemeği arıyorum.1 kg için 2 kaşık yağ ile yapıcam.Sizin önerileriniz varsa alabilirim.Aklımda şuan ıspanak ve bamya var.

Not:Bezelye olmaz

Teşekkürler
R
8 yıl
Köy binası 9-Güzel köy
Selamlar

Köy binası 9 köy satılıktır.

http://i.hizliresim.com/QZrEZk.png
http://i.hizliresim.com/W1MAkY.png
http://i.hizliresim.com/8D40Za.png
http://i.hizliresim.com/orDP3m.png
http://i.hizliresim.com/nL8VM0.png

Balon 6 olmuştur.Teklifi olan varsa pm ile iletebilir.

İyi forumlar.
R
8 yıl
Error 1935 çözümünü bilen var mı ?
Selam arkadaşlar

Bugün Error 1935 hatası aldım.Çözümü forumlarda ve youtube da aradım fakat çözümler bir türlü işe yaramadı.Genel olarak çözümlerin çoğunu okudum.Bu hata ile karşılaşıp çözen veya çözümünü bilen varsa sevinirim.

Teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >


Edit: Hocam bilginiz var mı ?
R
8 yıl
Üni turnuvası
Selamlar

Üniversite turnuvası için top lane arıyorum.Okul da bir türlü bulamadığım için artık buraya da yazma gereği duydum.Birinci takım için ödül kişi başı 4200 rp + şanlı ryze.Üniversiteden olup olmamanızın hiçbir önemi yok.Arkadaşımın kimliği ile kayıt edilceksiniz.Şimdi bazıları olur mu böyle şey diyecektir.Okul da oyunu oynayan az kişi var.Bunlar arasında da top lane bulamadığım için buraya yazıyorum.

Nickim: Mira West

Lig dia 5 üstü olursa güzel olur.Ama her şey lig değil, plat 2 üstü düzgün oynadığına inanan kişiler mesaj atarsa sevinirim.

İyi forumlar
R
8 yıl
TR Dia1=Dia5 Hiçbir fark yok.
Bundan daha rezil bir sunucu daha olamaz.Herkes kafasına göre oynuyor adam challenger 350 lp gank yedi diye afk kalıyor.İki kişi kavga ediyor teki afk kal diyor öbürü afk kalıyor.

D5-D4 ile D1-D2 arasında çok fark var diyenler yalan söylüyor.Aralarında gram fark yok hatta burdakiler kafasına göre afk kalıyorlar.Bazen düşünüyorumda bunlar buraya nasıl çıktı anlamıyorum.Çıkmak için en azından biraz oynamaları, çaba göstermeleri lazım ama bunlar gram oynamıyor.Challenger-Master-D1 hepsi aynı.Elbet aralarında iyileri vardır ama genel olarak durum bu.Burda boşuna yükselmeye çalışmayın yükselsenizde herşey aynı.

Daha geçen gün biri mid ahri oynuyor jungle blue aldı diye afk kaldı.Gel oyna diyoruz ''Böyle adamların diamond da olmaması lazım'' diyor.Yapıcak bişey yok.
R
8 yıl
Rüven tr de oynuyor
Selamlar

Uzun süredir bu adamın top lane kaybettiğini görmedim.Ekledim sordum smurfüm dedi.Euw challenger rüven tr de oynuyormuş.Emin olamadım.Fikirlerinizi almak istedim.

http://www.lolskill.net/summoner/EUW/Rüven/champions
http://www.lolskill.net/summoner/TR/kindmummi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.